Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε την παρασκευή 5 Αυγούστου 2016 ο χορός του Συλλόγου ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΛΕΥΚΟΠΕΤΡΑΣ ΞΑΝΘΗΣ.Μεγάλη επιτυχία σημείωσε την παρασκευή 5 Αυγούστου 2016 ο χορός του Συλλόγου ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΛΕΥΚΟΠΕΤΡΑΣ ΞΑΝΘΗΣ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε την παρασκευή 5 Αυγούστου 2016 το βράδυ ο χορός του Συλλόγου ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΛΕΥΚΟΠΕΤΡΑΣ ΞΑΝΘΗΣ. Ήταν μία μοναδική ποντιακή βραδιά στο γήπεδο της Λευκόπετρας με την υπογραφή του Ματθαίου Τσαχουρίδη (λύρα – τραγούδι) , Στέφανου Κωνσταντινίδη (λύρα – τραγούδι), Δημήτρη Κυριακίδη (νταούλι), όπου περισσότερα από 650 άτομα είχαν προσέλθει να ακούσουν και να χορέψουν κάτω από τους ήχους της ποντιακής λίρας.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν για την προσφορά τους στην ομάδα του ΚΕΡΑΥΝΟΥ οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Στέλιος Μιλτιάδη Ναβροζίδης, Βασίλειος Κωνσταντίνου Τσιτιρίδης, Γεώργιος Ιορδάνη Λαζαρίδης.
Ακόμα τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο Ξανθιώτικο αθλητισμό ο γιατρός και πρώην διαιτητής κ. Φώτιος Κωδωνάς, ο διαιτητής Βασίλειος Ουζουνίδης και ο διεθνής ξανθιώτης ποδοσφαιριστής Βασίλειος Τοροσίδης. 
Στην εκδήλωση που στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης κ. Γιώργος Πανίδης, ο αξιότιμος γιατρός κ. Φώτιος Κωδωνάς,  η πρόεδρος του πολιτιστικού Συλλόγου Λευκόπετρας κ. Βασιλική Κυριακίδου, ο επιχειρηματίας κ. Δημήτριος Σιδηρόπουλος, η π. πρόεδρος του Συλλόγου γυναικών Λευκόπετρας κ. Αναστασία Αμβροσιάδου, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, πρώην παράγοντες της ομάδας του Κεραυνού, ο Δήμαρχος Αβδήρων, πρώην και νυν δημοτικοί σύμβουλοι..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου