Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016

Ξαναζωντάνεψε το βράδυ της 7ης Αυγούστου 2016 ο Άγιος Κωνσταντίνος για να φιλοξενήσει την «Γιορτή Κρασιού» που διοργάνωσε ο τοπικός Πολιτιστικός Σύλλογος "ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ Ο ΣΑΜΙΟΣ"!!!

Ξαναζωντάνεψε το βράδυ της 7ης Αυγούστου 2016 ο Άγιος Κωνσταντίνος για να φιλοξενήσει την «Γιορτή Κρασιού» που διοργάνωσε ο τοπικός Πολιτιστικός Σύλλογος "ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ Ο ΣΑΜΙΟΣ".  Και είχε ομολογουμένως πολύ μεγάλη επιτυχία, τόσο, που δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως από πλευράς κόσμου και κεφιού, αποτελεί την κορυφαία - μέχρι στιγμής - βραδιά διασκέδασης του είδους, απ΄ όσες έχουν γίνει στον τόπο μας φέτος, καθώς και η κατανάλωση Κρασιού ήταν εμφανώς η μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά. 


Το σουβλάκι φυσικά είχε την τιμητική του, (κι η τσίκνα το ίδιο…)
Κι η μουσική κάλυπτε όλα τα γούστα. Είτε μπουζούκι ήταν η προτίμησή σας…
…Είτε Βιολί … είτε αρμόνιο… είτε κιθάρα … Το κέφι κι ο χορός ασταμάτητα…
Οπότε είχαν κάθε λόγο ο πρόεδρος το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου κι οι συνεργάτες τους  που με πολύ κόπο τα διοργάνωσαν όλα, μαζί βέβαια με όλους τους εθελοντές του Συλλόγου, να χαμογελούν ικανοποιημένοι. Μπράβο τους και του χρόνου ξανά! .

Το 2000 ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ samos2000goal.blogspot.gr ήταν εκεί και σας μεταφέρει με πλούσιο φωτορεπορτάζ όλα όσα διαδραματίστηκαν:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου