Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016

Ολοκληρώθηκε το 3ο Τουρνουά Beach Volley της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου!Ολοκληρώθηκε το 3ο Τουρνουά Beach Volley της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου!

Πραγματοποιήθηκε 20 και 21 Αυγούστου 2016 με τεράστια επιτυχία μπροστά από τις εγκαταστάσεις του Maredeus Beach Bar, στην παραλία του ΗΡΑΙΟΝ ΣΑΜΟΥ, το 3 τουρνουά BEACH VOLLEY 2016 της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου!.
Από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα ανδρικές, γυναικείες και μεικτές ομάδες πρόσφεραν θέαμα πολύ υψηλού επιπέδου και χάρισαν μοναδικές στιγμές στους θεατές των αγώνων.
Την Κυριακή 21 Αυγούστου έγιναν οι προημιτελικοί, ημιτελικοί και τελικοί αγώνες που ήταν συναρπαστικοί και ανέδειξαν τους παρακάτω νικητές:
1η θέση: ΚΟΥΤΣΙΟΥΚΗΣ - ΖΗΣΗΣ
2η θέση : ΠΕΤΡΟΒΙΤΣΟΣ - ΡΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ
3η θέση : ΙΜΠΑΣ - ΜΑΚΡΙΔΗΣ
Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων έγινε η απονομή κυπέλλου και αναμνηστικών μεταλλίων στους νικητές από τον πρόεδρο κ. ΤΣΙΟΥΡΗ Θωμά, την Αντιπρόεδρο κ. ΜΑΥΡΙΔΟΥ Μαρία, τον Γενικό Γραμματέα κ. ΝΑΝΟ Σπυρίδων και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου.  
Σε όλους τους αγωνιζόμενους δόθηκαν αναμνηστικά μπλουζάκια.
Ο πρόεδρος της Ε.Α.Υ.Ν. Σάμου κ. ΤΣΙΟΥΡΗΣ Θωμάς ευχαρίστησε το Maredeus Beach Bar. για την φιλοξενία, τον διαιτητή του τελικού κ. Νικολαΐδη και όλους όσους έπαιξαν ως διαιτητές στα παιχνίδια.
Ο πρόεδρος της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών κ. Γεώργιος ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ συνεχάρη τον πρόεδρο και το Δ.Σ της Ε.Α.Υ.Ν. Σάμου για την άψογη διοργάνωση προσφέροντας το λάβαρο της τοπικής διοίκησης και η αντιπρόεδρος κ. Ιωάννα ΖΙΩΓΟΥ πρόσφερε από ένα μπλουζάκι της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ στους νικητές.
Η ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ δια του πρόεδρου της κ. Γεωργίου Αβραμίδη δήλωσε: Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες για το θέαμα που πρόσφεραν και που ανέβασαν πολύ το επίπεδο του τουρνουά και μας χάρισαν μοναδικές στιγμές! ένα τουρνουά το οποίο έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια με διοργανωτή την Ε.Α.Υ.Ν. ΣΑΜΟΥ! όλοι οι αγώνες διεξήχθησαν σε εξαιρετικό κλίμα, μέσα σε αθλητικά πλαίσια, ακολουθώντας την παράδοση που θέλει τα συγκεκριμένα τουρνουά όλα αυτά τα χρόνια να δημιουργούν μόνο φιλίες και να χαρίζουν σε όλους υπέροχες αναμνήσεις. 
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο τουρνουά της Ε.Α.Υ.Ν. ΣΑΜΟΥ τον Αύγουστο του 2017.
Μετά από τις απονομές και τις δηλώσεις όλοι μαζί διοργανωτές αγωνιζόμενοι και θεατές έκαναν βουτιές στα γαλανά νερά της παραλίας του Maredeus Beach Bar και δροσίστηκαν με τα διάφορα κοκτέιλ από το μπαρ του Maredeus.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου