Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2016

Ανακήρυξαν ομόφωνα Επίτιμο Δημότη Φούρνων Κορσεών τον πρόεδρο του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρ. Γεώργιου Αποστολόπουλου σε εκδήλωση όπου έγινε και η επίσημη ένταξης των Φούρνων στο «Πρόγραμμα Ιατρικής Υιοθεσίας».

 
Ανακήρυξαν ομόφωνα Επίτιμο Δημότη Φούρνων Κορσεών τον πρόεδρο του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρ. Γεώργιου Αποστολόπουλου σε εκδήλωση όπου έγινε και η επίσημη ένταξης των Φούρνων στο «Πρόγραμμα Ιατρικής Υιοθεσίας».

 

Η εκδήλωση της επίσημης ένταξης των Φούρνων στο «Πρόγραμμα Ιατρικής Υιοθεσίας» καθώς και η ανακήρυξη του Προέδρου του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρ. Γεώργιου Αποστολόπουλου, σε Επίτιμο Δημότη Φούρνων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016 στο Δημαρχείο των Φούρνων Κορσεών, παρουσία της Βουλευτή Ν.Δ και π. υπουργού κας Όλγας Κεφαλογιάννη, της Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κας Χριστιάνας Καλογήρου, του Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Νικολάου Κατρακάζου, του Δημάρχου Φούρνων Γιάννη Μαρούση και του Δημοτικού Συμβουλίου, του Έπαρχου Ικαρίας κ. Παναγιώτη Γενούζου, του προέδρου Λιμενικού ταμείου Σάμου Σάμου κ. Ελισαίο Μαυρατζώτη, των Στρατιωτικών και Πολιτικών αρχών του τόπου, καθώς και κατοίκων του νησιού.
Με το «Πρόγραμμα Ιατρικής Υιοθεσίας», ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών θα βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό των κατοίκων των Φούρνων Κορσεών, προσφέροντας τις κορυφαίες υπηρεσίες του και πιο συγκεκριμένα, την πλήρη και δωρεάν νοσηλεία στο «Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών» και στο «Παιδιατρικό Κέντρο του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης», όλων των παιδιών και εφήβων του νησιού που έχουν ανάγκη νοσοκομειακής φροντίδας, μέχρι τη συμπλήρωση της ηλικίας των 14 ετών και τη δωρεάν παροχή τοκετού στο Μαιευτήριο «ΓΑΙΑ» στην Αθήνα και στο Μαιευτήριο του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης σε όλες τις επιτόκους του νησιού.
Επιπλέον, οι κάτοικοι του Δήμου μπορούν να πραγματοποιήσουν δωρεάν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου της υγείας τους στην υπερσύγχρονη Κινητή Ιατρική Μονάδα του Ομίλου που βρίσκεται στους Φούρνους, και θα παραμεινη έως την Τρίτη 07 Ιουνίου.
Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου δήλωσε: «Πράξεις σαν αυτές, μπορούν και πρέπει να αποτελούν παράδειγμα για όλους. Κάθε πρωτοβουλία που προτάσσει την αξία της αλληλεγγύης, κερδίζει μια ιδιαίτερη θέση στη δύσκολη εποχή που διανύουμε και στις καρδιές των ανθρώπων. Ευχαριστούμε πολύ για την πρωτοβουλία που έρχεται να καλύψει υπαρκτές ανάγκες των νησιών».
Ο Αντιπερειφεριάρχης Σάμου κ. Νικόλαος Κατρακάζος δήλωσε:
Σήμερα ήταν μια μεγάλη μέρα για τους Φούρνους. Ο όμιλος του ιατρικού κέντρου Αθηνών ο μεγαλύτερο όμιλος στα Βαλκάνια μαζί με το Δήμο Φούρνων οργάνωσαν τελετή στο Δημαρχείο όπου επίσημα έγινε η ανακοίνωση και η έναρξη της Ιατρικής Υιοθεσίας των Φούρνων. 
Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν και βοήθησαν τα μέγιστα για αυτόν τον ιερό σκοπό.
Συγχαρητήρια στον πρόεδρο του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρ. Γεώργιου Αποστολόπουλου και τον δήμαρχο Φούρνων κ. Γιάννη Μαρούση που εργάστηκαν από κοινού για την χαρά και την υγεία των κατοίκων.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου