Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016

Μια υπέροχη βραδιά γεμάτη γέλιο, παράδοση και χορό έζησαν όσοι βρέθηκαν στο θεατράκι του Αϊ-Γιαννάκη στο Άνω Βαθύ και παρακολούθησαν την αναβίωση του εθίμου του κλήδονα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βαθέος Σάμου ‘’ο Καπετάν Λαχανάς’’.Μια υπέροχη βραδιά γεμάτη γέλιο, παράδοση και χορό έζησαν όσοι βρέθηκαν στο θεατράκι του Αϊ-Γιαννάκη στο Άνω Βαθύ και παρακολούθησαν την αναβίωση του εθίμου του κλήδονα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βαθέος Σάμου ‘’ο Καπετάν Λαχανάς’’.
Στο κατάμεστο από κόσμο θέατρο του Αϊ-Γιαννάκη  ο Σύλλογος Καπετάν Λαχανάς  παρουσίασε με ιδιαίτερο τρόπο το έθιμο του Κλήδονα μέσα από σκετς που χάρισαν άφθονο γέλιο στον κόσμο που παρακολουθούσε και αυτός με την σειρά του το ανταπέδωσε στους συντελεστές με το δυνατό του και παρατεταμένο  χειροκρότημα.
Τα «παιδιά» όλα μικρά και μεγάλα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό τόσο στους χορούς όσο και στα τεκταινόμενα πάνω στη σκηνή.
Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Μανόλης Φρατζής ευχαρίστησε θερμά τον κόσμο για την παρουσία του! τη στήριξη του! το χειροκρότημα του! και τους κάλεσε όλους στην επόμενη εκδήλωση, στο Μεγάλο! Δυναμικό! Υπέροχο από όλες τις πλευρές φεστιβάλ Χορού στις 16 Ιουλίου 2016 που καθιερώθηκε και έγινε θεσμός!!! εδώ και δέκα έξι (16) χρόνια στο θέατρο του Αϊ-Γιαννάκη!.
Πολλά συγχαρητήρια στο Διοικητικό Συμβούλιο τα Χορευτικά Τμήματα τα μέλη του Συλλόγου που δραστηριοποιούνται σε κάθε κάλεσμα και εκδήλωση, αλλά, και όλο τον υπέροχο κόσμο που στηρίζει με κάθε τρόπο αυτόν τον δραστήριο Σύλλογο.
Και του χρόνου!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου