Κυριακή, 12 Ιουνίου 2016

Τον Αντιπεριφερειάρχη Νίκο Κατρακάζο συνεχάρησαν με θέρμη και υποδέχτηκαν με αγάπη οι επαγγελματίες και οι κάτοικοι του ΗΡΑΙΟΝ όταν οι επιβάτες του CELESTYAL OLYMPIA έφτασαν στο Ηραίον της Σάμου!


Οι επιβάτες του CELESTYAL OLYMPIA στο Ηραίον της Σάμου !
Το Σάββατο  11 Ιουνίου 2016 ικανοποιήθηκε το δίκαιο αίτημα των επαγγελματιών του Ηραίον και όλων των κατοίκων ώστε να επισκέπτονται οι επιβάτες του CELESTYAL OLYMPIA που προσεγγίζει 2 φορές την εβδομάδα το Πυθαγόρειο, όχι μόνο τον αρχαιολογικό χώρο αλλά και το κέντρο του τουριστικού θέρετρου του Ηραίον.
Ο Σύλλογος επαγγελματιών του Ηραίον οργάνωσε μια πολύ όμορφη υποδοχή στην πλατεία του χωριού για τους επιβάτες του CELESTYAL OLYMPIA με διάφορα τοπικά εδέσματα  ενώ το χορευτικό  του Συλλόγου Καπετάν Λαχανά χόρεψε υπέροχα και  όλοι μαζί ενθουσίασαν  τους Αμερικανούς επισκέπτες.
Τον Αντιπεριφερειάρχη Νίκο Κατρακάζο συνεχάρησαν με θέρμη και υποδέχτηκαν με αγάπη οι  επαγγελματίες και οι κάτοικοι του ΗΡΑΙΟΝ για το σπουδαίο έργο που προσφέρει στα νησιά του νομού Σάμου και τον παρότρυναν να συνεχίσει την μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε και όλοι είναι μαζί του, δίπλα του! για την ανάπτυξη της  Σάμου.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Κατρακάζος δήλωσε : είχα τη χαρά να είμαι μαζί τους στη ζωντανή απόδειξη ότι άμα αφήσουμε τις γκρίνιες και την ανέξοδη κριτική και οργανωθούμε και δουλέψουμε όλοι μαζί έχουμε ελπίδες να αντέξουμε. Ας κινητοποιήσουμε τις δικές μας δυνάμεις γιατί άμα περιμένουμε από τους κυβερνώντες …σωθήκαμε.
Να ευχαριστήσω όλους για την ζεστασιά που με περιέβαλαν το Επιμελητήριο και τον Καπετάν Λαχανά που βόηθησαν αλλά το μεγάλο μπράβο ανήκει στους Επαγγελματίες και τους Κατοίκους του Ηραίον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου