Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016

Με την Ικαριάδα στην Ικαρία…! Εξαιρετικά ενδιαφέρον ταξίδι - εκδρομή που άφησε υπέροχες εικόνες !!! ρεπορτάζ Γιώργος Αβραμίδης.

Με την Ικαριάδα στην Ικαρία…!
Εξαιρετικά ενδιαφέρον ταξίδι - εκδρομή που άφησε  υπέροχες εικόνες !!!

Όλη η εκδρομή ήταν οργανωμένη άριστα και τηρήθηκε άψογα το πρόγραμμα.

Ένα πρόγραμμα που θα το θυμούνται όλοι όσοι συμμετείχαν διότι γύρισαν με καταπληκτικές αναμνήσεις.

Η άριστη εξυπηρέτηση, οι καλές τιμές, η υπομονή του υπευθύνου τουριστικού πράκτορα κ. Ευάγγελο  Τσακαλωφά  με τους απαιτητικούς, η υπέροχη βόλτα και γενικά το όλο πρόγραμμα που περιείχε:

1) επίσκεψη στο Λαογραφικό μουσείο

2) οδικός μικρός γύρος στα χωργιούδια

3) επίσκεψη στο μοναστήρι ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ στο Ξυλοσύρτη όπου ο πάτερ Λεωνίδας Τσαρνάς υποδέχτηκε τους εκδρομείς και τους ξενάγησε στους χώρους του μοναστηριού ανάβοντας όλοι τα κεράκια τους.
4) επίσκεψη στα Θέρμα – Ιαματικές πηγές

5) επιστροφή στον Άγιο Κήρυκο της Ικαρίας με καραβάκι και οδικώς .

Το πρόγραμμα ξεκίνησε και έληξε εντυπωσιακά με τα άκρως ενδιαφέροντα... βήματα να ακολουθούν την .... θετική ενέργεια του τουριστικού πράκτορα Βαγγέλη Τσακαλωφά και του " τουριστικού γραφείου Ικαριάδα "

 Συγχαρητήρια στη Δωδεκάνησος Ν.Ε του κ. Σπανού Γεώργιου, στο πλήρωμα του Catamaran Dodekanisos Express και στα στελέχη της εταιρείας για την ευγένεια και εξυπηρέτηση που παρείχαν καθ όλη την διάρκεια του ταξιδιού στους εκδρομείς.
-------------------------------------
Ορισμένα από τα γραφόμενα των εκδρομέων στο  βιβλίο εντυπώσεων 
@ Άριστη εικόνα. 
@ Ο ξεναγός ήταν απόλυτα σωστός και γνώριζε τέλεια την ΙΚΑΡΙΑ σε κάθε πτυχή της. Οργάνωση, παροχές, επικοινωνία με ξεναγό ΑΡΙΣΤΑ !!! Συγχαρητήρια στην ποιότητα και στη γνώση.  
@ Το ταξίδι μας ήταν το πρώτο με την ΙΚΑΡΙΑΔΑ και μείναμε ικανοποιημένοι και με το παραπάνω. Η κούραση ήταν ελάχιστη και παράλληλα με το πρόγραμμα κάναμε οτιδήποτε μπορούσε να γίνει. Σίγουρα θα ξαναπροτιμήσω το γραφείο σας.
@ Αγαπητέ κ. Τσακαλωφά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την πολύ ωραία οργάνωση του ταξιδιού μας στην Ικαριά. Όλα ήταν σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό του ταξιδιού μας και δεν υπήρξε κάποιο δυσάρεστο απρόοπτο. Ο τοπικός συνεργάτης σας, από το γραφείο σας  ΙΚΑΡΙΑΔΑ στον Άγιο Κήρυκο μας ικανοποίησε σε ότι  ζητήσαμε.
@ Συγχαρητήρια για το υπέροχο ταξίδι με το καταμαράν Δωδεκάνησος Εξπρές ! από τα καλύτερα ακτοπλοϊκά ταξίδια που έχω κάνει με την παρέα μου! Άνετο ταξίδι και αντιμετώπιση με ευγένεια από το πλήρωμα του καραβιού! Θα ήθελα σύντομα να ξανά ταξιδέψω μαζί τους ! με το Δωδεκάνησος Ν.Ε !.
@ Μοναδική εμπειρία για όλους μας και σίγουρα θα επισκεφθούμε την ΙΚΑΡΙΑ στο μέλλον ξανά.
@ Αν και ήταν η πρώτη φορά που συνεργαστήκαμε, μείναμε ικανοποιημένοι και θα σας εμπιστευτούμε σε μελλοντικά μας ταξίδια. Με εκτίμηση .
 @ Ένα ταξίδι που με γέμισε γαλήνη, πολλές αλλαγές εικόνων, ατελείωτα μυστήρια, φύση και έναν καλόκαρδο αρχηγό. Ταξιδεύω μόνη μου και μέσα από αυτό το ταξίδι απέκτησα περισσότερη δύναμη για να συνεχίσω να γνωρίζω τον κόσμο. Έτοιμη για το επόμενο ταξίδι φυσικά με την ΙΚΑΡΙΑΔΑ.
@ Ένα υπέρ-συμπυκνωμένο ταξίδι με πληθώρα τοπίων, εικόνων μη αναμενόμενης ομορφιάς. Δεν περίμενα η ΙΚΑΡΙΑ  να έχει τέτοια όψη. Ατελείωτο πράσινο, γραφικές διαδρομές, μοναδικά αξιοθέατα.
 Ρεπορτάζ: Γιώργος Αβραμίδης.
 -----------------------------------------


 -----------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου