Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2016

Τίμησαν στους φούρνους Κορσεών τον Αντιπεριφερειάρχη του Νομού Σάμου κ. Νίκο Κατρακάζο

 Ο Δήμος Φούρνων τίμησε τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου
Στους Φούρνους, το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την έναρξη της «ιατρικής υιοθεσίας» των Φούρνων Κορσεών από τον Όμιλο του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και την ανακήρυξη του Προέδρου του σε επίτιμο δημότη Φούρνων, ο Δήμος Φούρνων, δια του Δημάρχου κ. Γιάννη Μαρούση, τίμησε δημόσια εκτός των άλλων και τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Νίκου Κατρακάζο για: «την πολύτιμη, αγαστή συνεργασία και την ουσιαστική προσφορά». 

Ο Δήμαρχος Φούρνων Κορσεών κ. Γιάννης Μαρούσης τίμησε τον Αντιπεριφερειάρχη Νομού Σάμου κ. Νίκο Κατρακάζο τονίζοντας! Παρ΄ ότι  πολιτικά σε άλλα μετερίζια και σε άλλους χώρους σήμερα τιμούμε τον Νίκο Κατρακάζο Αντιπεριφερειάρχη του Νομού μας για τις αρχές και τις αξίες του, την πολύπλευρη προσφορά του στο νησί μας, την συμβολή του στην ενδυνάμωση των εμπορικών και πολιτιστικών δεσμών των φουρνιωτών !  για αυτούς τους λόγους αλλά και άλλους πολλούς που έχουν αναδείξει  το νησί τον φούρνων κορσεών αποφασίσαμε ομόφωνα να του απονείμουμε την εξαιρετική τιμητική διάκριση και να τον ευχαριστήσουμε για ότι έχει κάνει για το νησί μας!.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κατρακάζος Νίκος δήλωσε σχετικά: «αποτελεί για μένα μεγάλη τιμή η αναγνώριση και δημόσια της άριστης και παραγωγικής για τον τόπο μας συνεργασίας Περιφερειακής Ενότητας και Δήμου Φούρνων Κορσεών. Από πολύ νωρίς διαβουλευτήκαμε με την κοινωνία και τη Δημοτική Αρχή και αποφασίσαμε την ιεράρχηση των απαιτούμενων δράσεων για έργα υποδομής αλλά και για έργα που θα καλυτερεύσουν τη ζωή των κατοίκων στο πλαίσιο του νέου ΕΣΠΑ αλλά και κάθε άλλης πιθανής χρηματοδότησης. Σήμερα, με επικεφαλής πάντα την Περιφερειάρχη μας και τη συνεργασία του Δήμου Φούρνων, καταβάλλουμε, αιρετοί και υπηρεσίες, προσπάθεια δυναμικής διεκδίκησης σε όλα τα επίπεδα για να καταφέρουμε να βάλουμε όλους τους κοινούς μας στόχους στη φάση της υλοποίησης» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου