Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016

Εμπορικός Σύλλογος Σάμου: Κοινή δράση όλων των φορέων πάνω στο προσφυγικό πρόβλημα που μαζί με την συνεχιζόμενη φτωχοποίηση της κοινωνίας μας αποτέλεσαν την ταφόπλακα στην οικονομική ζωή του τόπου μας!

"Φτάνει πια" Εμπορικός Σύλλογος Σάμου  

  Ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου προχώρησε στην ακόλουθη ανακοίνωση.

"Έχοντας εξαντλήσει από τον Ιανουάριο έως και σήμερα όλα τα περιθώρια δράσης σε επίπεδο Συλλόγου(Υπομνήματα, Συναντήσεις, Δελτία τύπου),αποφασίζουμε τα εξής:


1) Κοινή δράση όλων των φορέων πάνω στο προσφυγικό πρόβλημα που μαζί με την συνεχιζόμενη φτωχοποίηση της κοινωνίας μας αποτέλεσαν την ταφόπλακα στην οικονομική ζωή του τόπου μας. Καλούμε λοιπόν τον κόσμο την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016 σε δίωρη στάση εργασίας και σε αποκλεισμό της Εφορίας και του ΙΚΑ από τις 11:00 έως 13:00(Για τον Εμπορικό Σύλλογο η συνάντηση θα είναι στην εφορία).2)Το Σάββατο 25 Ιουνίου 2016 ώρα 19:00 καλούμε όλους τους Σαμιώτες σε ανοικτή Συνέλευση στο αμφιθέατρο της περιφέρειας όπου θα έχουν κληθεί να παραβρίσκονται ο Βουλευτής Σάμου, ο Αντιπεριφερειάρχης και ο Δήμαρχος. Εκεί θα τους παραδοθεί το ψήφισμα των φορέων και θα ζητηθεί η κοινή στάση από όλους για το τόσο σοβαρό ζήτημα


Ο ΕΣΣ θεωρεί ότι το επόμενο βήμα είναι όλοι οι φορείς μαζί και με τους αιρετούς να ζητήσουμε έκτακτη σύσκεψη στο γραφείο του Υπουργού Μεταναστευτικής πολιτικής Κου Μουζάλα παρόντος του Υπ.Εσωτερικών Κου Κουρουμπλή αλλά και της Υπ. Τουρισμού Κας Κουντουρά.


Θεωρούμε πως ολόκληρη η χώρα και ιδιαιτέρως τα νησιά που έχουν σηκώσει το βάρος του μεταναστευτικού ρεύματος αντιμετωπίζουν συνθήκες ανθρωπιστικής κρίσης. Η διεκδίκηση αντισταθμιστικών μέτρων που ποτέ δεν ήρθαν πλην της αναστολής αύξησης του ΦΠΑ έχουν πλέον δώσει την θέση τους στο αίτημα για άμεση αποκατάσταση της οικονομικής καταστροφής που έχουμε υποστεί.


Ας μην ξεχνάμε ότι η Πρωτεύουσα του νησιού έχει πληγεί και όλα τα προηγούμενα χρόνια από Δημόσια έργα μέσα στον Ιστό της Πόλης που εμπόδιζαν στο να έχουμε κάποια ομαλή τουριστική περίοδο.


ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!


EK TOY ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου