Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017

Λειτούργησε το εκκλησάκι του Αγίου Παντελεήμονα στο ''εξοχικό ...καλύβι'' του Μιλτιάδη και Ευδοξίας Καραμανώλη πάνω από το Ηραίον!

Λειτούργησε το εκκλησάκι του Αγίου Παντελεήμονα στο ''εξοχικό ...καλύβι'' του Μιλτιάδη και Ευδοξίας Καραμανώλη πάνω από το Ηραίον!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε Θεία Λειτουργία με τους
 ιερείς πατέρα Ιωάννη Βούρο και πατέρα Αλέξανδρο Χαριλάου στο εκκλησάκι του Αγίου Παντελεήμονα, που ατενίζει το Αιγαίο πέλαγος! τα στενά της Μυκάλης, τα παράλια της Ιωνίας, και τα νησιά Πάτμος, Φούρνοι, Αγαθονήσι! 
Περισσότεροι από 100 πιστοί, φίλοι της οικογένειας Μιλτιάδη και Ευδοξίας Καραμανώλη ανάμεσά τους και πολλά παιδιά, ​τίμησαν με την παρουσία τους τη Θεία Λειτουργία. 
Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας, προσφέρθηκε άρτος αλλά και άφθονα γλυκίσματα καθώς υπήρχε μπουφές με πλούσια εδέσματα που συνοδεύτηκαν με ζωντανή μουσική άφθονο κρασί!!! χορό και τραγούδι έως της πρωινές ώρες!!! 
Ευχαριστούμε την οικογένεια Μιλτιάδη και Ευδοξίας Καραμανώλη! ο Άγιος Παντελειμωνας να τους έχει πάντοτε καλά! και του χρόνου να είμαστε καλά και γεροί  να ξαναπάμε. 

Σε λίγες ώρες πολλές φωτογραφίες θα αναρτηθούν στο fs


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου