Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Καρλόβασι η βραδιά τραγουδιού και Χορού για ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.


Στα προσφυγικά του όρμου  καρλοβάσου τα άτομα τρίτης ηλικίας διασκέδασαν με την ψυχή τους!!! 

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Καρλόβασι η βραδιά τραγουδιού και Χορού για ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.
Στην εκδήλωση που είχε θέμα, « τραγουδάμε! Χορεύουμε! και διεκδικούμε τη ζωή!», συμμετείχαν περισσότερα από 85 άτομα της τρίτης ηλικίας καθώς και μέλη των οικογενειών τους, αλλά και φιλικά τους πρόσωπα που τους στηρίζουν.
Την βραδιά ομόρφυνε μουσικά η αγαπημένη σε όλους μας ορχήστρα της Μουσικής Παρέας Καρλοβάσου όπου τα (ΚΑΠΗ) άτομα της τρίτης ηλικίας και οι οικογένειές τους με τα εγγόνια τους χόρεψαν στον πανέμορφο αύλειο χώρο της κυρίας Ευδοξίας Καραμάνωλη και καταχειροκροτήθηκαν
Τα άτομα της τρίτης ηλικίας και οι οικογένειές τους είχαν την ευκαιρία να επιδοθούν σε χορευτικές παραστάσεις, να τραγουδήσουν, παρουσιάζοντας τις παραδόσεις των περιοχών τους.
Οι συμμετέχοντες δήλωσαν κατενθουσιασμένοι από τη διοργάνωση και τη φιλοξενία, ευχαρίστησαν την κυρία Ευδοξία και τον Σύλλογο της ΡΙΒΑ που τους έδωσαν την ευκαιρία να περάσουν ένα ευχάριστο απόγευμα, που τόσο είχαν ανάγκη, ξεφεύγοντας από τα προβλήματα της καθημερινότητας, τα οποία εντείνονται εξαιτίας – όπως είπαν – των πενιχρών συντάξεων που λαμβάνουν και σε συνδυασμό με άλλους ¨περίεργους δρόμους¨ στην καθημερινότητα τους δυσκολεύουν τη ζωή.
Η εκδήλωση που ήταν από όλες τις πλευρές προσεγμένη είχε δωρεάν άφθονο κρασί, αναψυκτικά, τηγανίτες από τις γυναίκες της ΡΙΒΑ και πολλά διάφορα εδέσματα όλα προσφορά των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας που υποσχέθηκαν αντίστοιχες εκδηλώσεις στο μέλλον.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν πολλά μέλη της ΡΙΒΑ με τον άξιο! δημιουργικό! και αγαπητό σε όλους, πρόεδρό τους, κύριο Ριζάκη Δημήτριο! ενώ ο 95 ετών κύριος Ζαχαρίας τραγούδησε και χόρεψε ζεϊμπέκικο καταχειροκροτούμενος από μικρούς και μεγάλους. 
Οι φωτογραφίες είναι από το αρχείο του 2000γκολ και ειδήσεις 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου