Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

Βόλεϋ Σάμου: Θέμα χρόνου οι εξελίξεις στον ΚΕΡΚΗ Μαραθοκάμπου Σάμου σχετικά με το θέμα προπονητή!.

 Θέμα χρόνου οι εξελίξεις στον ΚΕΡΚΗ Μαραθοκάμπου Σάμου σχετικά με το θέμα προπονητή!.

Θέμα χρόνου οι εξελίξεις στον ΚΕΡΚΗ Μαραθοκάμπου σχετικά με το θέμα προπονητή. Οι διοικούντες των πρωταθλητών είναι σε επαφές για να πάρουν την
σοβαρή απόφαση. Οι πολλές αλλαγές προπονητών και οι προσωρινές λύσεις προβληματίζουν και αυτή τη φορά ζητούμενο είναι να υπάρξει επιλογή που να μπορεί να στεριώσει στην ομάδα.
Οι πληροφορίες που κατέχει το 2000 ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ αναφέρουν ότι... Έγινε επαφή την περασμένη εβδομάδα με Αθηναίο προπονητή αλλά ο συγγεκριμένος δεν είπε ακόμα το ναι. Αν άλλαξε κάτι τις τελευταίες ώρες δεν είναι γνωστό, ενώ πρώην προπονητής της Α1 σε κάποια φάση ναι μεν "μπήκε" στη λίστα αλλά δεν έχει πιθανότητες.
Αυτή τη στιγμή στη λίστα είναι τρεις προπονητές. Έγκυρες πληροφορίες του 2000 ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ αναφέρουν ότι προπονητής που έρχεται πρώτη φορά στο νησί είναι... δυνατά στην πρώτη επιλογή. Περισσότερο εξαρτάται από τον ίδιο αν θα εργαστεί στους πρωταθλητές της Σάμου. Η οριστική απόφαση σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει συλλέξει το 2000 ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, αν δεν παρουσιαστούν εμπόδια, θα παρθεί τις επόμενες 2-3 μέρες, ίσως και νωρίτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου