Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

"Εις σάρκα μιαν ": με την ερωτική τέχνη του αγαπητού φίλου Γιάννη Κομινόζογλου! και την ερωτική βελούδινη απαγγελία της συγγραφέως Αγγελίνας Ρωμανού! η βραδιά μας βρήκε όλους ερωτευμένους...!


Τετάρτη, 12 του Ιούλη, στις 9 το βραδάκι, το "Εις σάρκα μιαν ", παρουσίασε τους πίνακες που
κοσμούν το βιβλίο, καθώς και την ποίηση που ξεδιπλώνεται στις σελίδες του.
Στον πανέμορφο κήπο της Δημοτικής βιβλιοθήκης Σάμου, στη Σάμο, η συγγραφέας Αγγελίνα Ρωμανού μαζί με τον εικαστικό Γιάννη Κομινόζογλου μας υποδέχτηκαν όλους μ΄ ένα ποτήρι δροσερό κρασί και μουσική. Έναν συνδυασμό τεχνών, αφιέρωμα στο ερωτικό στοιχείο.
Από την εκδήλωση της παρουσίασης του βιβλίου εις σάρκα μιαν της Αγγελίνα Ρωμανού και του εικαστικού Γιάννη Κομινόζογλου στον καταπληκτικό χώρο της Δημοτικής βιβλιοθήκης Σάμου ευχαρίστησαν οι δημιουργοί όσους παρευρέθηκαν: 
το Δήμαρχο Σάμου κ Μιχάλη Αγγελόπουλο που τίμησε με την παρουσία του, ευχαρίστησαν επίσης τους χορηγούς, που όπως είπαν χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση τους, τον διευθυντή της βιβλιοθήκης Σάμου κ. Μανώλη Πυργιώτη για την παραχώρηση του χώρου, τους μουσικούς που δέχτηκαν να παίξουν και να τραγουδήσουν στην εκδήλωση τους, το πρόγραμμα άνοιξε με το Νίκο Καρβούνη και το Μάριο Βαλωμένο που έπαιξαν τραγούδια από την πορνογραφία του Μάνου Χατζηδάκη και τραγούδια από το σταυρό του νότου του Μικρούτσικου και του Καββαδία για να ακολουθήσει μετά η ομάδα από το Πυθαγόρειο με τον Μάκη Καραβασίλη τον Βαγγέλη Τζερέτα τον Δημήτρη Σοφιανό και την Έφη Μόρφου με ωραία λαϊκά τραγούδια!.

Ήταν υπέροχα!!! Με την ερωτική τέχνη του αγαπητού φίλου Γιάννη Κομινόζογλου! και την ερωτική βελούδινη απαγγελία της συγγραφέως Αγγελίνας Ρωμανού! η βραδιά μας βρήκε όλους ερωτευμένους...!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου