Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017

Αθλητική Ένωση Καρλοβάσου: Παρουσίαση του Λευκώματος με την ιστορία του ποδοσφαίρου της Αθλητικής Ένωσης Καρλοβάσου! και τιμητικές βραβεύσεις των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Συλλόγου!!!.


Αθλητική Ένωση Καρλοβάσου: Παρουσίαση του Λευκώματος με την ιστορία του ποδοσφαίρου της Αθλητικής Ένωσης Καρλοβάσου! και τιμητικές βραβεύσεις των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Συλλόγου!!!.


Με το καλωσόρισμα και χαιρετισμό του προέδρου της Αθλητικής Ένωσης Καρλοβάσου!. κ. Εμμανουήλ Χιώτη άνοιξε η εκδήλωση που για πρώτη φορά μάζεψε τους φίλους και όλους όσους έγραψαν την ιστορία του Συλλόγου !.

Η Α.Ε Καρλοβάσου τίμησε τους Παλαιμάχους της σε εκδήλωση που έλαβε χώρα την Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017 στον αύλειο χώρο της Πορφυρειάδας Σχολής και παρουσίασε μία δική της έκδοση ιστορικού Λευκώματος που αναφέρεται με φωτογραφικό υλικό στην 88 άχρονη πορεία της μέχρι σήμερα.
Την έκδοση σχολίασαν οι κ.κ Αναστάσιος Καλατζής Αντιδήμαρχος Καρλοβάσου και επί σειρά ετών πρόεδρος του Συλλόγου! Παναγιώτης Λυμπέρης πρ. Δήμαρχος Καρλοβάσου! Παύλος Παυλής παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και παράγοντας! ενώ χαιρετισμό απεύθυνε ο Ευάγγελος Καράς αντιπρόεδρος ΕΠΣ Σάμου.
Ο Γιάννης Γρηγορακάκης γενικός γραμματέας της Αθλητικής Ένωσης Καρλοβάσου έκανε μια αναδρομή στην ιστορία του συλλόγου θυμίζοντας σε όλους στιγμές... που συγκίνησαν τους παρευρισκόμενους!
Ακόμα εδόθη σε συγγενείς των εκλιπόντων ποδοσφαιριστών και παραγόντων ειδικό έπαινο τιμής του συλλόγου το οποίο παρέλαβαν με συγκίνηση οι συγγενείς τους.
Τέλος με ειδικό έπαινο τιμής του συλλόγου τιμήθηκαν όλοι οι παλαίμαχοι που ήταν παρών στην εκδήλωση.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η πρόεδρος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ κΆννη Ανδρεάδη και πλήθος κόσμου που χειροκρότησαν την προσπάθεια της Αθλητικής Ένωσης Καρλοβάσου!.

  Αναστάσιος (Τάσος) Καλατζής Αντιδήμαρχος Καρλοβάσου και επί σειρά 18 ετών πρόεδρος του Συλλόγου Αθλητικής Ένωσης Καρλοβάσου!.

 Με ειδικό έπαινο τιμής του συλλόγου τιμήθηκαν όλοι οι παλαίμαχοι που ήταν παρών στην εκδήλωση.
Παύλος Παυλής παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και παράγοντας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου