Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

Το «μήλο της έριδος» για πολλές ομάδες ο έμπειρος τερματοφύλακας Γιάννης Λύκος!.


Διόρθωση επί του ορθόν 
Το «μήλο της έριδος» για πολλές ομάδες ο έμπειρος τερματοφύλακας Γιάννης Λύκος!.

Το «μήλο της έριδος» έγινε και αυτή τη μεταγραφική περίοδο ο έμπειρος τερματοφύλακας Γιάννης Λύκος ο οποίος μπήκε στα πλάνα πολλών παραγόντων που θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας τους.


Τρεις είναι οι ομάδες από την Α΄ κατηγορία Σάμου και δυο από την Β΄ κατηγορία που θέλουν τον έμπειρο γκολκίπερ για να κάνουν πρωταθλητισμό.
Πληροφορίες από το περιβάλλον του παίκτη αναφέρουν ότι, τον Γιάννη Λύκο, τον ενδιαφέρει το κλίμα της ομάδας και τα αποδυτήρια όπου θα αγωνιστή για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν να είναι φιλικά, να έχει προπονητή η ομάδα και να μπορούν οι παράγοντες να καλύψουν τα οικονομικά έξοδα τα οποία θα χρειαστούν πριν και κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος!.
Ακόμα κάνουμε γνωστό ότι ο παίκτης έχει εκφράσει σε φιλικά του πρόσωπα την επιθυμία να παίξει μπάλα σε Οργανωμένη από Διοικητική Πλευρά Ομάδα, όπως είναι η σημερινή του ομάδα ο Α.Ο.Σ!!! με σοβαρούς και έμπειρους παράγοντες! και όχι να έχει ΄΄παράγοντες΄΄ που η πορεία τους να είναι προσωρινή καθώς το χρονικό της μεταγραφής αν θα υπάρξει θα έχει μέσα και τον όρο της αποδέσμευσης με την λήξη του πρωταθλήματος.
Ευχόμαστε όλα αυτά τα οποία είναι πολύ σωστά!!! να τα βρει ο ποδοσφαιριστής και να τον δούμε να αγωνίζεται. 

Διόρθωση επί του ορθόν 
-----------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου