Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

Ο Δήμος Σάμου επέστρεψε με πρωτιά! όπου, για πρώτη φορά συμμετείχε στους 51ους Διεθνείς Παιδικούς Αγώνες στο Κάουνας της Λιθουανίας που φιλοξενήθηκαν οι αγώνες από τις 4 μέχρι τις 9 Ιουλίου 2017.

Ο Δήμος Σάμου για πρώτη φορά στους 51ους Διεθνείς Παιδικούς Αγώνες στο Κάουνας της Λιθουανίας που φιλοξενήθηκαν οι αγώνες από τις 4 μέχρι τις 9 Ιουλίου 2017.


Συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Σάμου Μιχάλη Αγγελόπουλο που με τις γνωριμίες του και τις διασύνδεσης του σε όλο τον κόσμο μας έκανε γνωστό τους τόσο Σημαντικούς Διεθνείς αγώνες για παιδιά 12 – 15 ετών, οι οποίοι τελούν υπό την αιγίδα της Δ.Ο.Ε.


Συγχαρητήρια στην αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Σάμου, Βάλια Νιτσόλα! που συμμετέχοντας στους Παγκόσμιους Παιδικούς Αγώνες στο Κάουνας της Λιθουανίας από τις 4 μέχρι τις 9 Ιουλίου 2017 πήρε στο αγώνισμα της, την 1η θέση.


Λιγοστή έως μηδενική ήταν  η ενημέρωση που είχαν οι Δημότες του δήμου Σάμου και οι παράγοντες Αθλητικών Σωματείων από την υπεύθυνη αποστολής κ. Άννη Ανδρεάδη πρόεδρο του ΔΟΠΠΟΝΑΣ. 
Ακόμα ερωτηματικό είναι σε όλους για ποιο λόγο δεν ανακοίνωσε η κ. Άννη Ανδρεάδη πρόεδρος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ τα ονόματα της αποστολής, η τουλάχιστον, τον αριθμό των αθλητών, προπονητών, συνοδών, και μελών του Δήμου Σάμου που απαρτιζόταν η αποστολή.
Ο κάθε ένας βγάζει τα δικά του συμπεράσματα όταν δεν υπάρχει επίσημη  ενημέρωση και υπάρχει η πικρία ανάμεσα σε γονείς και αθλητές που δεν ρωτήθηκαν για την αποστολή και ερωτούν συνεχώς να τους ενημερώσουν ποιοι ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ  την αποστολή και πως;;.
Κυρία πρόεδρε του ΔΟΠΠΟΝΑΣ επιτέλους ασχοληθείτε με τον Αθλητισμό και τα προβλήματά του.

Ενημερωθείτε πως λειτουργούν σε άλλους Δήμους 

Ο Δήμος  Πατρέων συμμετέχει ανελλιπώς τα τελευταία 17 χρόνια σε αυτούς τους τόσο σημαντικούς Διεθνείς αγώνες για παιδιά 12 – 15 ετών, οι οποίοι τελούν υπό την αιγίδα της Δ.Ο.Ε. και έχουν κύριο στόχο να αναπτύξουν την γνωριμία και τη φιλία ανάμεσα σε παιδιά απ’ όλο τον κόσμο, διαφορετικής φυλής, θρησκείας και κουλτούρας και να προωθήσουν την ειρήνη.

http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/448696

Με 20μελή αποστολή ο Δήμο Ήλιδας.
Ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος που είναι και ο επικεφαλής της αποστολής του δήμου Ήλιδας, παρέδωσε όπως προβλέπει το πρωτόκολλο δώρα στον δήμαρχο Κάουνας και συγκεκριμένα ένα βιβλίο με την ιστορία της Αρχαίας Ήλιας, της διοργανώτριας πόλης των Ολυμπιακών Αγώνων της αρχαιότητας, μία κορδέλα με τα χρώματα της χώρας μας και το έμβλημα του δήμου Ήλιδας, το λάβαρο του δήμου και ένα τοπικό κρασί.
http://amaliadanews.gr/Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου