Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

Ράλλυ Αντίκα «Tour de Samos»: τα πιο όμορφα κλασικά αυτοκίνητα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Σάμου!.

Ράλλυ Αντίκα «Tour de Samos»: τα πιο όμορφα κλασικά αυτοκίνητα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Σάμου!.

Ένα διήμερο με τα πιο όμορφα αυτοκίνητα στους δρόμους της Σάμου

Τα πιο όμορφα κλασσικά αυτοκίνητα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Σάμου το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια του αγώνα Ιστορικών Αυτοκινήτων με την ονομασία "Tour de Samos". Ήταν ένας αγώνας φιλικού χαρακτήρα, ακρίβειας και όχι ταχύτητας, που διεξαχθεί σε δύο σκέλη (Σάββατο και Κυριακή, με διαφορετικές διαδρομές) σε δρόμους κανονικής κυκλοφορίας, με πλήρη τήρηση του ΚΟΚ και χωρίς να χρειαστεί να ληφθούν ειδικά μέτρα για την κίνηση των υπολοίπων οχημάτων. Δεκάδες υπέροχα αυτοκίνητα άλλων δεκαετιών κάλυψαν περίπου 200 χιλιόμετρα με 8 regularity ειδικές διαδρομές και πέρασαν μπροστά από τα περισσότερα σημεία ιστορικού και αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος της Σάμου, καθώς και από πανέμορφα παραθαλάσσια και ορεινά τοπία του νησιού.
Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής ήταν ο Ιωάννης Ιγγλέσης και μέλη της είναι ο Γεώργιος Καϊόγλου και ο Χριστόδουλος Πενταράς.
Ο Δήμος Σάμου υποστήριξε το Ράλλυ Αντίκα «Tour de Samos» και συνεισφέρε στον αγώνα των οδηγών. Στην εκκίνηση και στον τερματισμό: catering, cocktails με βάση το Σαμιώτικo κρασί και μουσική έκπληξη κατά την απονομή των βραβείων.
Οι απονομές πραγματοποιήθηκαν από
τον Δήμαρχο Σάμου κ. Αγγελόπουλο

τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αμυρσώνη
Τον πρόεδρο της ΔΚ ΣΑΜΙΩΝ κ. Βογιατζή
Την Πρόεδρο του ΔΟΠΠΟΝΑΣ κ. Ανδρεάδη
την Διοικήτρια της Τροχαίας Σάμου κ. Βεργίνη
τον Αστυνομικό διευθυντή Σάμου κ. Ελευθεριάδη
και τον Πρόεδρο της ΕΟΣΣ κ. Σκούτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου