Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

Νέο κόμμα (μετά από πληροφορίες) ετοιμάζεται να ανακοινώσει Σαμιώτης το οποίο θα έχει πανελλαδική δικτύωση και στους κόλπους του θα εντάσσει και πρώην στελέχη άλλων κομμάτων αλλά και όσους θέλουν να συνεργαστούν ...

 
         «Ένα νέο κόμμα  (μετά από πληροφορίες) με πανελλαδική δικτύωση το οποίο στους κόλπους του θα εντάσσει και πρώην στελέχη άλλων κομμάτων αλλά και όσους θέλουν να συνεργαστούν η να στηρίξουν το νέο κόμμα ετοιμάζεται να ανακοινώσει Σαμιώτης πρώην στέλεχος μεγάλης ιδιωτικής εταιρίας.
Ο Σαμιώτης ήδη έχει δημιουργήσει πυρήνες σε όλη την επικράτεια και όπως πληροφορούμαστε έχει συγκεντρώσει ήδη άνω των 1.200 ιδρυτικών υπογραφών. Παράλληλα, έχει δεχθεί κρούσεις από δυσαρεστημένους βουλευτές διαφόρων κομμάτων οι οποίοι δυσφορούν με την γραμμή του κόμματος τους και τη μείωση του κοινοβουλευτικού τους ρόλου.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, ο Σαμιώτης ιδρυτής του κόμματος, θα κινηθεί αυτόνομα αν και συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, και πολλοί βλέπουν με θετικό μάτι την προσχώρηση τους στις τάξεις του νέου κόμματος.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου