Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Δελτίο τύπου για το έργο αποκατάστασης του Ευπαλινείου Ορύγματος και την πρόσφατη επίσκεψη της υπουργού Πολιτισμού, εξέδωσε το Επιμελητήριο Σάμου

Δελτίο τύπου του Επιμελητηρίου για το Ευπαλίνειο

Δελτίο τύπου για το έργο αποκατάστασης του Ευπαλινείου Ορύγματος και την πρόσφατη επίσκεψη της υπουργού Πολιτισμού, εξέδωσε το Επιμελητήριο Σάμου. Το δελτίο τύπου αναφέρει:
"Το Επιμελητήριο Σάμου στο πλαίσιο της επίσκεψης της υπουργού Πολιτισμού, κας Λυδίας Κονιόρδου, στη Σάμο, τη Δευτέρα 24/4/17 και της παρουσίασης στους εκπρόσωπους των ΜΜΕ του έργου αποκατάστασης συντήρησης και ανάδειξης του Ευπαλινείου υδραγωγείου,  θέλοντας να συνεισφέρει στη γενικότερη προσπάθεια για την προβολή του τόπου μας,  οργάνωσε καλωσόρισμα στο χώρο του μουσείου με την παροχή πρωινού καφέ και γλυκισμάτων. Το μεσημέρι παρέθεσε γεύμα με παραδοσιακά προϊόντα στη παραλία του Πυθαγορείου προς τιμήν των επισκεπτών.  Επίσης τους προσφέρθηκε μια τσάντα του Επιμελητηρίου με τοπικά προϊόντα και ένα κλωνάρι ορχιδέας. 
Ως Επιμελητήριο θεωρούμε σημαντικά  τα οφέλη για τον τόπο μας, που θα προκύψουν από τη λειτουργία με τη σημερινή μορφή αυτού του θαυμαστού αρχαίου μνημείου, που αποτελεί ένα θαυμαστό επίτευγμα της αρχαίας μηχανικής. Τονίσαμε όμως την ανάγκη της άρτιας λειτουργίας του, αλλά και την ανάγκη της  προβολής του σε παγκόσμιο επίπεδο.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Ενιαίο  Οινοποιητικό Αγροτικό Συνεταιρισμό Σάμου για τη δωρεάν παροχή των οίνων, τα θερμοκήπια του κου  Γ. Γερασίμου για την πρόσφορα των “Tomaccini” καθώς και την κα Ελευθερία Παπαδοπούλου για τις ωραίες τηγανίτες που προσέφερε".
πηγή:samiakonvima.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου