Σάββατο, 15 Απριλίου 2017

Η Πρώτη Ανάσταση στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Άνω Βαθύ της Σάμου.


Η Πρώτη Ανάσταση στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Άνω Βαθύ της Σάμου.
Το πρωί του  Μεγάλου Σαββάτου  15 Απριλίου 2017, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου - Ικαρίας και Κορσεών κ.κ Ευσέβιος ιερούργησε στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Άνω Βαθύ της Σάμου.
Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την πρώτη Ανάσταση σε
κλίμα πανηγυρικό, έψαλε με ενθουσιασμό τη νικητήρια ιαχή – σάλπισμα «ανάστα ο Θεός» και ευχήθηκε σε όλους Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα διαβεβαιώνοντάς τους, ότι η πίστης στον Αναστάντα κύριο είναι αυτό που μας οδηγεί όλους μας.
Την πρώτη Ανάσταση στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Άνω Βαθύ της Σάμου παρακολούθησε ο Δήμαρχος Σάμου κ. Αγγελόπουλος Μιχάλης ο οποίος ευχήθηκε σε όλους τους ενορίτες καλή Ανάσταση! καλό Πάσχα! Και να έχουν υγεία αγάπη και χαρά στο σπιτικό τους.
Τον Δήμαρχο Σάμου συνόδευαν ο αντιδήμαρχος κ. Σεβαστάκης Χριστόδουλος, ο πρόεδρος της Κοινότητας Άνω Βαθέως κ. Βαρούμας Νικόλαος και ο αντιπρόεδρος κ. Σανδαλής Εμμανουήλ.
Στη συνεχεία ο Δήμαρχος Σάμου κ. Αγγελόπουλος Μιχάλης φιλοξενήθηκε με τον Μητροπολίτη κ.κ Ευσέβιο από τους ενορίτες στο Αρχονταρίκι του Ι.Ν Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

 
 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου