Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Εκδήλωση στο Ηραίον για το «Μουσείο Ναυπηγικών και Ναυτικών Τεχνών του Αιγαίου»
Εκδήλωση στο Ηραίον για το «Μουσείο Ναυπηγικών και Ναυτικών Τεχνών του Αιγαίου»
Την Δευτέρα 26 Απριλίου και την 20.00 ώρα, στο Ηραίον της Σάμου, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση προβολής και προετοιμασίας του «Μουσείου Ναυπηγικών και Ναυτικών Τεχνών του Αιγαίου» όπου έγιναν  εισηγήσεις από τον κ. Κώστα Δαμιανίδης, Δρ. Αρχιτέκτονα και τη Δρ. Αρχαιολόγο –. Μουσειολόγο  κ. Λένα Στεφάνου αναδεικνύοντας σε όλα τα επίπεδα  την χρησιμότητα του «Μουσείο Ναυπηγικών και Ναυτικών Τεχνών του Αιγαίου».
Χαιρετισμό απεύθυναν ο πρόεδρος του Συλλόγου ΗΡΑΙΟΥ  και ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του Συλλόγου ενοικιαζομένων δωματίων κ. Νικόλαος Στεφανής.
Τέλος ακολούθησε συζήτηση για την δημιουργία του Συλλόγου των "Φίλων του Μουσείου Ναυπηγικών και Ναυτικών Τεχνών του Αιγαίου" όπου έγιναν και εγγραφές μελών.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Δια Βίου Μάθησης, Απασχόλησης και Εμπορείου κ. ΚΥΡΙΑΖΗΣ Γεώργιος, ο Αντιδήμαρχος κ. ΒΑΛΚΑΜΛΗΣ Βασίλειος, η πρόεδρος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ κα. ΑΝΔΡΕΑΔΗ Άννη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  ΚΥΡΙΑΖΗΣ Δημήτριος, ΣΤΕΦΑΝΗΣ Νικόλαος, ΜΑΣΤΡΩΚΟΝΣΤΑΝΤΗ – ΛΑΘΟΥΡΑ Μαριάνθη, ο πρώην Νομάρχης Σάμου κ. ΚΑΡΛΑΣ Εμμανουήλ , ο πρόεδρος της κοινότητας ΠΑΓΩΝΔΑ – ΗΡΑΙΟΥ κ. ΤΣΑΤΣΟΣ Γεώργιος, η πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Πυθαγορείου κ. ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ φιλιώ, ο πρόεδρος της ΕΟΣ Σάμου, τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων της περιοχής ΗΡΑΙΟΥ, επαγγελματίες και κάτοικοι του Ηραίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου