Τρίτη, 25 Απριλίου 2017

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές του δραστήριου Συλλόγου «ΙΜΒΡΑΣΣΟΣ», και συντελεστές Μάκη Ευαγγέλου και Φίλιππο Πυργιώτη για την επιτυχή διεξαγωγή της 6ης γιορτής πορτοκαλιού στους Μύλους Σάμου!.

 Συγχαρητήρια στους διοργανωτές του δραστήριου Συλλόγου «ΙΜΒΡΑΣΣΟΣ»,  και συντελεστές Μάκη Ευαγγέλου και Φίλιππο Πυργιώτη για την επιτυχή διεξαγωγή της 6ης γιορτής πορτοκαλιού στους Μύλους Σάμου!.
        6η Γιορτή Πορτοκαλιού 2017 στους Μύλους Σάμου!
Μεσημεράκι Κυριακής 23 Απριλίου 2017, ημέρα γιορτής του Θωμά, του Αι Γιώργη και για 6η συνεχή χρονιά η διεξαγωγή της γιορτής των «Χρυσών μήλων των Εσπερίδων», στο χωριό Μύλους της Σάμου, φημισμένο για τους πορτοκαλεώνες του και τον δραστήριο Σύλλογο του «ΙΜΒΡΑΣΣΟΣ», όπου την διοργάνωσε και φέτος με επιτυχία!
Στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου του χωριού οι επισκέπτες μικροί και μεγάλη απόλαυσαν μια γιορτή γεμάτη γεύσεις γλυκά και λικέρ από τον «καρπό που κατοικούν ηλιαχτίδες», χρώματα και ανοιξιάτικα αρώματα, παραδοσιακά εδέσματα, ζωγραφική και χειροτεχνίες.
Μέσα σε μια ατμόσφαιρα χαράς, παραδοσιακής μουσικής και χορού των συλλόγων «Χορευτικός Όμιλος Σάμου», «Πολιτιστικού Συλλόγου Χώρας "ΕΙΡΗΝΗ''», «Πολιτιστικού Συλλόγου Μαυρατζαίων» και «Συλλόγου Μέλισσα», οι χορευτές αλλά και τα μέλη του συλλόγου «ΙΜΒΡΑΣΣΟΣ», τα έδωσαν όλα και πέτυχαν να ικανοποιήσουν τους επισκέπτες μικρούς και μεγάλους αυτής της γιορτής!
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και συντελεστές για την επιτυχή διεξαγωγή αυτής της γιορτής που ασχολήθηκαν με πολύ μεράκι και κέφι !
Και του χρόνου!

περισσότερες φωτογραφίες κατά την ...διάρκεια της νύκτας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου