Κυριακή, 30 Απριλίου 2017

Με παρόντες την Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία του Νησιού, την Εκκλησία, τα Σώματα Ασφαλείας του νομού και πλήθος κόσμου, πραγματοποίησαν σήμερα Κυριακή 30 Απριλίου 2017 το πρωί στις 11:00 ώρα επιμνημόσυνη δέηση για τον Καπετάν Κωνσταντή “Φώκο” Λαχανά, στον ανδριάντα του, στο Πηγαδάκι, στο Άνω Βαθύ.

Επιμνημόσυνη δέηση για τον Καπετάν Κωνσταντή 
“Φώκο” Λαχανά.
Συγχαρητήρια στον πρόεδρο κ. Φραντζή Εμμανουήλ και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαθέος Σάμου «Καπετάν Λαχανάς», που για ακόμα μια χρονιά και με μεγάλη επιτυχία! με παρόντες την Πολιτική και Στρατιωτική
Ηγεσία του Νησιού, την Εκκλησία, τα Σώματα Ασφαλείας του νομού και πλήθος κόσμου, πραγματοποίησαν σήμερα Κυριακή 30 Απριλίου 2017 το πρωί στις 11:00 ώρα επιμνημόσυνη δέηση για τον Καπετάν Κωνσταντή “Φώκο” Λαχανά, στον ανδριάντα του, στο Πηγαδάκι, στο Άνω Βαθύ.
Αμέσως μετά την επιμνημόσυνη δέηση έγινε κατάθεση στεφάνων από τους: Βουλευτή Σάμου κ. Δημήτριο Σεβαστάκη, Δήμαρχο Σάμου κ. Μιχάλη Αγγελόπουλο, Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Νικόλαο Κατρακάζο, τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαθέος Σάμου "Ο Καπετάν Λαχανάς" κ. Φρατζής Εμμανουήλ, και από τους συγγενείς του αγωνιστή Κωνσταντίνου Φώκου (Καπετάν Λαχανάς), ενώ στη συνέχεια εκφωνήθηκε το ιστορικό της ημέρας  από την φιλόλογο καθηγήτρια κ. Κάτια Καλυβά η οποία άφησε άναυδους όλους τους παριστάμενους με τον μεστό λόγο της και τα επ΄ακριβή ιστορικά γεγονότα για τον αγωνιστή της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 Κωνσταντίνου Φώκου ( Καπετάν Λαχανάς ).
Επίσης την όλη εκδήλωση συνόδευσε με τους υπέροχους ήχους της η φιλαρμονική Σάμου “ΒΑΘΥΛΛΟΣ’’ η οποία απέσπασε τα θερμά συγχαρητήρια και χειροκροτήματα από όλους όσους βρέθηκαν στην εκδήλωση του αγωνιστή της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 Κωνσταντίνου Φώκου (Καπετάν Λαχανάς).
Την εκδήλωση συντόνισε άριστα ο κ. Φιλοκτήτης.

Μετά το πέρας της τελετής το διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαθέος Σάμου "Ο Καπετάν Λαχανάς" παρέθεσε δεξίωση στο Εστιατόριο της Ουρανίας στο Άνω Βαθύ Σάμου.

 Την όλη εκδήλωση συνόδευσε με τους υπέροχους ήχους της η φιλαρμονική Σάμου “ΒΑΘΥΛΛΟΣ’’.

 Εκφωνήθηκε το ιστορικό της ημέρας  από την φιλόλογο καθηγήτρια 
κ. Κάτια Καλυβά.

 Εκφωνήθηκε το ιστορικό της ημέρας  από την φιλόλογο καθηγήτρια κ. Κάτια Καλυβά. Κατάθεση στεφάνου από τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαθέος Σάμου "Ο Καπετάν Λαχανάς" κ. Φρατζή Εμμανουήλ

Κατάθεση στεφάνου από τον Δήμαρχο Σάμου κ. Μιχάλη Αγγελόπουλο


Κατάθεση στεφάνου από τον Βουλευτή Σάμου κ. Δημήτριο Σεβαστάκη


Κατάθεση στεφάνου από τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Νικόλαο Κατρακάζο


Κατάθεση στεφάνου από τους συγγενείς του αγωνιστή Κωνσταντίνου Φώκου 
(Καπετάν Λαχανάς)   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου