Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2017

«Συνδιοργάνωση φιλικού αγώνα ποδοσφαίρου για φιλανθρωπικούς σκοπούς, από την Τοπική Διοίκηση Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών με τον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων ».

 
-------------------------------------------


         INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION - ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
 HELLENIC ΝΑΤΙΟΝΑL SECTION - ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
CHANIA CRETE REGION- ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΝΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ
  31 ΧΡΟΝΙΑ  I.P.A. ΧΑΝΙΩΝ
 1986-2017
 Πλατεία Ελευθερίας-όπισθεν Περιφερειακής Ενότητας Χανίων-Τ.Κ. 73100 Χανιά
       Τηλ. 28210 -57023-50047 -Fax. 28210 - 57023- 50047
      E-Mail: i.p.a.chania@gmail.com- Web : www.ipachania.gr 
                                
Αριθ. 2/52/617                                                            Χανιά  28 Δεκεμβρίου  2017

                                                       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα: «Συνδιοργάνωση φιλικού αγώνα ποδοσφαίρου για φιλανθρωπικούς σκοπούς, από την Τοπική Διοίκηση Χανίων
της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών με τον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων ».

Ήταν ιδιαίτερη τιμή και χαρά για το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Διοίκησης Ι.Ρ.Α. Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών μετά από συνάντηση που είχε με μέλη της Διοίκησης του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων , η ομόφωνη απόφαση για την συνδιοργάνωση φιλανθρωπικού αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των  ομάδων ποδοσφαίρου των δύο συλλόγων την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017 στο Εθνικό Στάδιο Χανίων.
Ο ποδοσφαιρικός  αγώνας  πραγματοποιήθηκε  με απόλυτη επιτυχία καθότι εκτός του αγωνιστικού μέρους,  παράλληλα επετεύχθη ο κύριος στόχος του , δηλαδή να συγκεντρωθούν  τρόφιμα, και χρήματα που θα διατεθούν στον πολιτιστικό σύλλογο κοινωνικής αλληλεγγύης ‘ΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΧΑΛΕΠΑΣ», προκειμένου να βοηθήσουμε, τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε, συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Η Τοπική Διοίκηση  Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α ΧΑΝΙΩΝ), η οποία με την ενεργή συμμετοχή της , αλλά και την ποδοσφαιρική της ομάδα ,έδωσε για άλλη μια φορά  το στίγμα  του Servo per Amikeco  αποσπώντας τα ευμενή σχόλια  των πολιτών.
                                                                        
Η εν λόγω κοινωνική εκδήλωση εμπίπτει στις προσπάθειες που καταβάλλει η Τοπική Διοίκηση Χανίων της  Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α. ΧΑΝΙΩΝ), θέλοντας να περάσει το μήνυμα στους πολίτες ότι η Αστυνομία είναι συμπαραστάτης τους και πασχίζει για καλύτερη, δικαιότερη και ασφαλέστερη κοινωνία για όλους και παράλληλα να εμπεδωθεί το νόημα του εθελοντισμού και του  «ευ αγωνίζεσθε».
Το Διοικητικό Συμβούλιο της συνδιοργανώτριας Τοπικής Διοίκησης Ι.Ρ.Α. Χανίων και ο υπογράφων  προσωπικά, συγχαίρουν  και ευχαριστούν  από καρδιάς:
***Τον Δήμο Χανίων και προσωπικά τον Δήμαρχο Χανίων Αναστάσιο Βάμβουκα για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα των συλλόγων μας για την παραχώρηση του Εθνικού Σταδίου Χανίων.

***Τους αθλητές  και τους εκπροσώπους των δύο ομάδων  που συμμετείχαν στο αγώνα ανθρωπιάς, αψηφώντας χιλιόμετρα και δαπάνες μετακίνησης προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθειά αυτή.

***Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ ΧΑΝΙΩΝ  για την υποστήριξη του τουρνουά με  δύο (2) αθλητές Διαιτητές και μία (1) αθλήτρια διαιτητή,  οι οποίοι συνέβαλαν στα μέγιστα ,για την άψογη διεξαγωγή του αγώνα.

***Τους φίλους πολίτες  αλλά και τους αθλητές και των δύο ομάδων που ανταποκρίθηκαν άμεσα για την ικανοποιητική σε ποσότητα συγκέντρωση  χρημάτων και τροφίμων.

                                                   SERVO PER AMIKECO
                                                   «Υπηρετώ δια της φιλίας»
           Ο   Πρόεδρος                                                                                    H  Γενική Γραμματέας  
       Ιωάννης  Περράκης                                                                                Ελένη Παπαθανασίου
      


 


------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου