Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017

Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στους Μυτηλινιούς Σάμου!!! Φωταγωγήθηκε το υψηλότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο!


Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στους Μυτηλινιούς Σάμου!!!

Φωταγωγήθηκε  το  υψηλότερο  χριστουγεννιάτικο  δέντρο  στην  Σάμο!

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Μυτιληνιών άναψε ο δήμαρχος Σάμου κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος, ανοίγοντας την αυλαία της φετινής εορταστικής περιόδου και στους Μυτιληνιούς. Ένα μεταλλικό έλατο ύψους 13.50 μέτρων, το οποίο φωτίζουν περίπου 10.000 λαμπιόνια, θα στολίζει έως τα μέσα Ιανουαρίου 2018 την κεντρικότερη πλατεία της Σάμου.
Ο πρόεδρος κ. Γεώργιος Ελευθερόγλου της δημοτικής κοινότητας Μυτιληνιών, καλωσόρισε τον δήμαρχο Σάμου κ. Μιχάλη Αγγελόπουλο, ο οποίος με την σειρά του, κατά το άναμμα του δέντρου, συνεχάρη τον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Μυτιληνιών κ. Γεώργιο Ελευθερόγλου, τους Συλλόγους του χωριού και ευχήθηκε σε όλους υγεία αγάπη και ευτυχία στις οικογένειές τους! 
Στη συνέχεια, η δημοτική σύμβουλος κ. Άννη Ανδρεάδη κλήθηκε από τον δήμαρχο να αναλάβει την γιορτή με όλα τα παιδάκια να μαζεύονται γύρω από την φάτνη και μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, να μετρούν ανάποδα από το 20 και να ανάβει το χριστουγεννιάτικο δέντρο! ακολούθησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη φιλαρμονική της κοινότητας Μυτηλινιών τα οποία παρακολούθησε πλήθος κόσμου.
Επίσης, στην πλατεία είχαν στηθεί από τους συλλόγους και την κοινότητα πάγκοι με διάφορα γλυκά εδέσματα, Σούμα και γλυκό Κρασί για όλους όσους βρέθηκαν στην εκδήλωση φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου!.
Επίσης μικρή και μεγάλοι πέρασαν από το σπιτάκι του Αγίου Βασίλη και πήραν τα δωράκια τους!!! που φέτος ήταν πάρα πολλά και δόθηκαν από τον ευγενικό και χουβαρντά ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ με τον οποίο έβγαλαν πολλές φωτογραφίες και ευχαρίστησαν! συγχαρητήρια στον ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ που δεν άφησε κανένα παιδί δίχως δωράκι. 
Σε λίγο Πολλές Φωτογραφίες 
---------------------------


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου