Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου 2017

''Λύεται το πρόβλημα για όλη την περιοχή των Μυτιληνιών με το Νερό από την πηγή του Βερό που φέρνει στο χωριό ο πρόεδρος των Μυτιληνιών κ. Γιώργος Ελευθερόγλου''!!!


''Λύεται το πρόβλημα για όλη την περιοχή των Μυτιληνιών με το Νερό από την πηγή του Βερό που φέρνει στο χωριό ο πρόεδρος των Μυτιληνιών κ. Γιώργος Ελευθερόγλου''!!!

 
Συναντήσαμε τον δραστήριο πρόεδρο του χωριού Μυτιληνιών κ. Γιώργο Ελευθερόγλου και
του ζητήσαμε να μας ξεναγήσει στην περιοχή Βερό, όπου, σε ένα από τα σημεία του και σε υψόμετρο 152 μέτρων περίπου έχει εντοπίσει πηγή με πολύ νερό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πόσιμο! αλλά ακόμα και για τις διάφορες άλλες ανάγκες των κατοίκων του χωριού.
Ο πρόεδρος Γιώργος Ελευθερόγλου ανέβασε μηχάνημα άντλησης νερού στην πηγή με υψόμετρο 152 μέτρων και επί τέσσερα 24ώρα, μέρα νύχτα κάθε έξι (6) ώρες ανέβαινε στο βουνό για να τροφοδοτεί με πετρέλαιο το μηχάνημα που αντλούσε το νερό.
Ο άξιος και αγαπητός πρόεδρος του χωριού Μυτιληνιών κ. Γιώργος Ελευθερόγλου διατηρεί το χωριό καθαρό, προσπαθεί να είναι όμορφο και να το χαίρονται οι μόνιμη κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες που καθημερινά γεμίζουν τα ταβερνάκια του χωριού.
Ο πρόεδρος Γιώργος Ελευθερόγλου με την συνδρομή του Δήμου Σάμου, του Δημάρχου κ. Μιχάλη Αγγελόπουλου και την μεγάλη βοήθεια του Αντιδημάρχου κ. Βασίλη Βαλκαμλή συντήρησε τους αγροτικούς δρόμους και στην περιοχή του Βερό για την ομαλή πρόσβαση των ιδιοκτητών και όχι μόνο στα κτήματα τους! ένα μεγάλο μπράβο είναι λίγο για τον άνθρωπο που καθημερινά προσπαθεί να επιλύει προβλήματα των συγχωριανών του! και του χωριού του! για το οποίο η αγάπη του είναι πάρα πολύ μεγάλη!. και δεν είναι τυχαίο ότι το αποκαλεί το κέντρο της γης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου