Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017

Η ενέργεια του διαιτητή να βρει ''καταφύγιο'' στον πάγκο ομάδας κατά την διάρκεια του αγώνα όταν άρχισε να ψιχαλίζει! Έγινε σύντομα γνωστή σε ΕΠΟ και όλοι την Ελλάδα!''Έκπληκτη είναι η ποδοσφαιρική οικογένεια του νομού Σάμου από την ενέργεια του διαιτητή να
βρει ''καταφύγιο'' στον πάγκο ομάδας κατά την διάρκεια του αγώνα όταν άρχισε να ψιχαλίζει!''
έγινε σύντομα γνωστή σε  ΕΠΟ και όλοι την Ελλάδα!!!.
Το σκηνικό τράβηξε με το κινητό του, πιθανόν φίλαθλος, που έβλεπε τον αγώνα και αναρτήθηκε στο διαδίκτυο όπου έγινε αμέσως αντικείμενο χλευασμού και γέλιων αλλά και αντικείμενο θυμού από ανθρώπους του ποδοσφαίρου στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ ΣΑΜΟΥ καθώς και των παραγόντων που διοικούν το ποδόσφαιρο στην ΕΠΣ Σάμου όπου αναμένονται εξελίξεις από τα όργανα που είναι υπεύθυνα για τέτοιου είδους παραπτώματα του αθλήματος!.
Η αλήθεια είναι ότι η ΕΠΣ ΣΑΜΟΥ τα τελευταία χρόνια κάνει μεγάλη προσπάθεια για την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου καθώς και της διαιτησίας με νέους και σοβαρούς διαιτητές που στόχο έχουν την όσο καλύτερη διεξαγωγή του κάθε αγώνα είτε αυτός είναι παιδικός η ανδρών και γυναικών!.
Οι διαιτητές, (όπως δήλωναν παράγοντες κατά καιρούς) πρέπει να σέβονται και να εφαρμόζουν όσο καλύτερα γίνεται τον ΚΑΠ να κρατούν το παιχνίδι 90 λεπτά +  τα λεπτά της καθυστέρησης! να κάνουν σωστά τις αλλαγές να είναι κοντά στις φάσεις να μη γελούν και ομιλούν (όταν είναι σε εξέλιξη το παιχνίδι και έχει φάσεις) με την κερκίδα, αλλά και με φιλικά τους άτομα σε πάγκους και αγωνιστικό χώρο ώστε να μπορούν να βλέπουν όλες φάσεις.
Υπάρχουν διαιτητές που σέβονται πάντα την προσπάθεια όλων που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και δεν μπορούν κάποιοι ορισμένοι που θα έπρεπε να έχουν σταματήσει από καιρό να σφυρίζουν με δικούς τους κανόνες και ρυθμούς! (να χαλάνε ότι χτίζουν ΕΠΣ και σωστοί Διαιτητές!) δεν είναι ωραίο όταν βλέπουμε τον διαιτητή να πηγαίνει στα αποδυτήρια ενώ ο αγώνας είναι σε εξέλιξη για να σφυρίξει το ημίχρονο η την λήξη του αγώνα! αυτό σημαίνει αδιαφορία και όχι σεβασμό στους αγωνιζόμενους ! προπονητές ! παράγοντες ! φιλάθλους !.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι Πολλά τα τηλέφωνα που έλαβαν οι παράγοντες της ΕΠΣ Σάμου από άλλες ΕΠΣ της Χώρας μας, για να ενημερωθούν με την ενέργεια αυτή του διαιτητή που έχει κάνει έξαλλους πολλούς διαιτητές που θέλουν να περνούν απαρατήρητοι σε κάθε αγώνα! αλλά ακόμα και την ποδοσφαιρική οικογένεια της Σάμου και όχι μόνο που επιθυμούν σωστή διαιτησία.
Ακόμα, πληροφορίες λένε ότι το θέμα έγινε γνωστό Αμέσως ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ στους διοικούντες της ΕΠΣ Σάμου και σύντομα αναμένονται σοβαρές αποφάσεις''.
----------------------------------

Έγινε και αυτό επόπτης πήγε στον πάγκο εν ώρα αγώνα για να μη βρέχεται! (video)

Απίθανη κίνηση από βοηθό διαιτητή,  πήγε κάτω από τον πάγκο της γηπεδούχου ομάδας για να μη βρέχεται,  ενώ το παιγνίδι ήταν σε εξέλιξη .
Το περιστατικό συνέβη στην αναμέτρηση του αγώνα ΑΨΕΣ Πυθαγόρας -ΑΕ Καρλόβασι για την Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Σάμου. Ο αγώνας διεξήχθη υπό βροχόπτωση, ωστόσο ο πρώτος βοηθός βρήκε έναν αρκετά ασυνήθιστο τρόπο για να προστατευτεί από τον καιρό. Ποιος ήταν αυτός; Όσο το ματς δεν παιζόταν στο δικό του μισό, είχε πάει κάτω από τον πάγκο της γηπεδούχου ομάδας.

πηγή: http://samossport.blogspot.gr/2017/12/video.html
---------------------
πηγή: http://www.sdna.gr/monimes-stiles/paraskinia/article/408798/epos-epoptis-pige-ston-pagko-en-ora-agona-gia-na-mi
-------------------------------
πηγή: http://www.radiogamma.gr/n/%CF%80%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF-%CE%B5%CF%80%CF%8C%CF%80%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%AE%CE%B3%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%AC%CE%B3%CE%BA%CE%BF-%CE%B5%CE%BD-%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CF%8E%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%83%CE%AC%CE%BC%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B7-%CE%B2%CF%81%CE%AD%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9
------------------------------------
πηγή: http://menstyle.com.cy/%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CE%B1%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%B9-%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C-%CE%B5%CF%80%CF%8C%CF%80%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%AE%CE%B3%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%AC%CE%B3/
---------------------------------------------Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου