Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2017

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδρομή - επίσκεψη του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Σάμου και μελών της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Σάμου Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών στο πανέμορφο ορεινό χωριό της Αμπέλου! με τους ευγενικούς και φιλόξενους κατοίκους να τους υποδέχονται με χαρά και αγάπη.

Σύνδεσμος Αποστράτων Αστυνομικών Σάμου: 
Στο πλαίσιο του προγράμματος μας, «Εκκλησιασμοί σε Ιερούς Ναούς και Μοναστήρια του Νομού Σάμου»


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η
εκδρομή - επίσκεψη του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Σάμου και μελών της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Σάμου Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών στο πανέμορφο ορεινό χωριό της Αμπέλου! με τους ευγενικούς και φιλόξενους κατοίκους να τους υποδέχονται με χαρά και αγάπη.
Οι εκδρομείς είχανε την τύχη να ξεναγηθούν στις ομορφιές του χωριού! στους καταρράκτες! στο υπέροχο μουσείο με τοπικά εκθέματα παλαιότερης εποχής που χρησιμοποιούσαν οι κάτοικοι και τέλος στα στενά γραφικά δρομάκια με τη μυρωδιά του ξύλου που καιγόταν στα τζάκια να βγαίνει από τις καμινάδες των πετρόχτιστων σπιτιών!.
Μετά τη ξενάγηση οι εκδρομείς επισκέφτηκαν και προσκύνησαν στον Ιερό Ναό Συλλήψεως τιμίου Ιωάννου προδρόμου Αμπέλου παρακολουθώντας τον εσπερινό από τον ιερέα πάτερα Χριστοδούλου Κλεάνθους και τους βυζαντινούς ύμνους που έψαλλαν τα μέλη των κατηχητικών συνάξεων!.
Στη συνέχεια τα παιδιά του χωριού τραγούδησαν τα κάλαντα είπαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και έκλεισαν την εκδήλωση με ένα υπέροχο θεατρικό που παρουσίασαν την Εκκλησία, την οικογένεια, τον χριστό και τα Χριστούγεννα!.
Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη μικρά και μεγάλα των κατηχητικών Συνάξεων του Ιερού Ναού Αμπέλου και μελών έδωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Σάμου κ. Αβραμίδης Γεώργιος  που με αγάπη και σύνεση παρουσίασαν την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση!. 
Επίσης από όλους τους Αστυνομικούς εν ενεργεία και Αποστράτους, ένα μεγάλο ευχαριστώ δέχτηκε ο αιδεσιμότατος και αγαπητός ιερέας π. Χριστοδούλου Κλεάνθους ο οποίος με την παρουσία του στην ενορία του χωριού έδωσε ζωντάνια! αγάπη! αλλά και την εντυπωσιακή παρουσία των νέων στην εκκλησία.
Την εκδήλωση τίμησε ο Δήμαρχος Σάμου κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος με τους: Αμυρσώνη Κωνσταντίνο πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου, Ανδρεάδη Άννη πρόεδρο ΔΟΠΟΝΑΣ και Σβερκίδη Νικόλαο μέλος του ΔΟΠΟΝΑΣ.
Μετά την εκδήλωση υπήρχε και παζάρι με χριστουγεννιάτικα στολίδια για την ενίσχυση του Ιερού Ναού ενώ γυναίκες πρόσφεραν δωρεάν ζεστή σοκολάτα, κρασί, κουραμπιέδες και μελομακάρονα όλα προσφορά των ενοριτών και της πρεσβυτέρας.
Η συνέχεια δόθηκε στα δυο ταβερνάκια του χωριού όπου επισκέπτες εκδρομείς και κάτοικοι του χωριού έως αργά το βράδυ πέρασαν όμορφα με πολλά εδέσματα και καλό κρασί δίπλα στα τζάκια με δυνατή φωτιά να αναπολούν τα δρώμενα του τόπου τους!.

Σε λίγο ...πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ από την εκδρομή και τις εκδηλώσεις στην Άμπελο!. 
----------------------------------------------

Χριστουγεννιάτικες ευχές αφιερωμένες σε εσάς και σε αυτούς που αγαπάτε!. 
Οι άγιες μέρες που έρχονται ας φέρουν την υγεία και την ευτυχία στο σπίτι μας και ο καινούργιος χρόνος ας είναι γεμάτος όμορφες στιγμές και πολλά χαμόγελα!.
Ο πρόεδρος 
Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Σάμου
και 
Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Σάμου Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών
Αβραμίδης Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου