Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016

Επίσκεψη του Σωματείου Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης στα γραφεία της ΙΡΑΘεσσαλονίκης: Τους εκλεκτούς φίλους υποδέχτηκαν ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της I.P.A. Θεσσαλονίκης κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας και το Μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής I.P.A. Θεσσαλονίκης κ. ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος.

Επίσκεψη του Σωματείου Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης στα γραφεία μας

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
enosi500Θεσσαλονίκη 03-10-2016
Σήμερα 03-10-2016, επισκέφτηκαν τα γραφεία μας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης κ. ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος, ο οποίος συνοδευόταν από τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων κ. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ Γεώργιο.
Τους εκλεκτούς φίλους υποδέχτηκαν ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της I.P.A. Θεσσαλονίκης κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας και το Μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής I.P.A. Θεσσαλονίκης κ. ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος.
Μετά από μία πολύωρη συνομιλία, προέκυψε ταύτιση απόψεων για πολλά σημαντικά θέματα, τα οποία μπορούν να οφελήσουν τους συναδέλφους του Νομού Θεσσαλονίκης.
Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας I.P.A. Θεσσαλονίκης, προσέφερε στον Πρόεδρο του Σωματείου

Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, μία εικόνα του Αγίου Δημητρίου και τα περιοδικά "Δύναμη" της I.P.A. Θεσσαλονίκης και "Μάχη" της Ένωσης Αστυνομικών εν αποστρατεία Θεσσαλονίκης.
Αμφότεροι, υποσχέθηκαν οι συναντήσεις αυτές να γίνονται πιο συχνά προς όφελος των Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, της Αστυνομίας και της Κοινωνίας.
πηγή:  ipathessaloniki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου