Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2016

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση της 79 ΑΔΤΕ για το έπος του 40.Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση της 79 ΑΔΤΕ για το έπος του 40.

Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 19:00, η 79 ΑΔΤΕ στο πλαίσιο του εορτασμού για το έπος 1940, διοργάνωσε εορταστική εκδήλωση στο χώρο του αμφιθεάτρου της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου με έκθεση οπλισμού και φωτογραφίας καθώς και επετειακή ομιλία με ανάγνωση κειμένων να αποτυπώνουν το πνεύμα της εποχής και συναυλία.
Συγχαρητήρια στο διοικητή της 79 ΑΔΤΕ ταξίαρχο κ. Βιτετζάκη Δημοσθένη και τους συντελεστές της εκδήλωσης που μας ταξίδευσαν στην εποχή του έπος του 40 για να θυμηθούμε όλοι την μεγάλη προσφορά του Ελληνικού Στρατού και των Ελλήνων πολιτών μέσα από την έκθεση οπλισμού και φωτογραφίας και την ανάγνωση κειμένων που αποτύπωναν το πνεύμα της εποχής.
Την θαυμάσια εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και παρακολούθησαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σάμου κ.κ Ευσέβιος, ο Βουλευτής Σάμου κ. Σεβαστάκης Δημήτριος, ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Κατρακάζος Νικόλαος, ο Δήμαρχος Σάμου κ. Αγγελόπουλος Μιχάλης, ο πρώην Ανώτατος Αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού και σήμερα Δημοτικός Σύμβουλος επικεφαλής του δημοτικού Ανεξάρτητου συνδυασμού Α.ΚΙ.Σ κ. Σίμος Αντώνιος, ο Στρατηγός ε.α κ. Ηλιάδης Δημήτριος, Δημοτικοί και περιφερικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφάλειας (Αστυνομίας, Λιμενικού, Πυροσβεστικής), απόστρατοι Αξιωματικοί, στελέχη της 79 ΑΔΤΕ, η Διευθύντρια της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Σάμου κ. Αλεξάνδρα ( Αλεξία )  Εμμανουηλίδου, ο πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Σάμου Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ. Αβραμίδης Γεώργιος, ο πρόεδρος του Φιλοτεχνικού Ομίλου Σάμου κ. Βαρούμας Νικόλαος, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Μικρασιατών Σάμου κ. Σακερλής Γεώργιος και πολίτες της Σάμου που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα.
Με το τέλος της εκδήλωσης όλοι οι παραβρισκόμενοι συνεχάρησαν τον διοικητή της 79 ΑΔΤΕ ταξίαρχο κ. Βιτετζάκη Δημοσθένη για την καθ’ όλα ενημερωτική και άψογη εκδήλωση που παρακολούθησαν.
 
 


 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου