Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016

Με λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος η επέτειος του ΟΧΙ στη Σάμο


Με λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος η επέτειος του ΟΧΙ στη Σάμο.
Με κάθε λαμπρότητα όπως αρμόζει στη σημερινή ήμερα, εορτάστηκε και φέτος η Εθνική επέτειος της  28ης Οκτωβρίου στη πόλη της Σάμου. 
Μετά την επίσημη δοξολογία που πραγματοποιήθηκε στον ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, και την κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων, ακολούθησε η καθιερωμένη μαθητική και Στρατιωτική παρέλαση.
Το Πλήθος κόσμου και επισήμων που είχε κατακλείσει την παραλία καταχειροκρότησε θερμά τους μαθητές, τις μαθήτριες και τα στρατιωτικά τμήματα που παρέλασαν.
Την Σάμο τίμησε με την παρουσία του ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς ο οποίος είχε παραστεί σε όλες τις εκδηλώσεις για την επέτειο του ΟΧΙ στο νησί και συνομίλησε με τους κατοίκους οι οποίοι τον αγκάλιασαν και τον προέτρεπαν να συνεχίσει να τα λέει!!! αλήθειες όπως τα λέει πάντα! Καθαρά και ξάστερα! Ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που ρωτούσαν να μάθουν πότε θα ανακοινώσει το νέο πολιτικό κόμμα για να στρατευθούν μαζί του στον αγώνα.
Ακόμα ο κ. Νότης Μαριάς είχε συνάντηση και συνομιλία με τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Κατρακάζο Νικόλαο, τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σάμου κ.κ Ευσέβιο και τον διοικητή της 79 ΑΔΤΕ ταξίαρχο κ. Βιτετζάκη Δημοσθένη.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου