Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2016

Περισσότεροι από 40 και πλέον πιστοί από το Καρλόβασι το Μαραθόκαμπο και το Βαθύ έφτασαν σήμερα το πρωί στην Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πηγή για εκκλησιασμόΠερισσότεροι από 40 και πλέον πιστοί από το Καρλόβασι το Μαραθόκαμπο και το Βαθύ έφτασαν σήμερα το πρωί στην Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πηγή για εκκλησιασμό και αφού συνομίλησαν με τις μοναχές πίνοντας το καφεδάκι που τους πρόσφεραν στο μοναστήρι, αναχώρησαν για το Πυθαγόρειο όπου περπάτησαν στο λιμάνι και επισκέφτηκαν τα καταστήματα της αγοράς.
Στη συνέχεια με το ναυλωμένο λεωφορείο από τους ίδιους πήγαν στο ΗΡΑΙΟΝ! εκεί γεύτηκαν τα φρέσκα ψάρια και τα υπέροχα εδέσματα με κρασί σαμιώτικο και αφού τραγούδησαν χόρεψαν και αστειεύτηκαν με πολλά ανέκδοτα πήραν το δρόμο της επιστροφής για να κάνουν ακόμα μια στάση στον Άγιο Κωνσταντίνο για καφέ και στη συνέχεια επέστρεψαν στην έδρα τους.
Η μεγάλη αυτή παρέα (μικροί και μεγάλοι) από το Καρλόβασι με πολλούς φίλους από όλα τα σημεία του νησιού τακτικά διοργανώνουν από μόνοι τους τέτοιες μονοήμερες εκδρομές ενισχύοντας της τοπικές μικρές κοινωνίες της Σάμου. Εμείς ευχόμαστε σε όλους και όλες να είναι πάντοτε καλά ο θεός να τους δίνει υγεία και να βοηθούν πάντοτε τους συνανθρώπους όπως εξ’ άλλου κάνουν και δεν το ανακοινώνουν. Συγχαρητήρια.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου