Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016

Εκδρομή στη μαγευτική ΝΑΥΠΑΚΤΟ! ΓΑΛΑΞΙΔΙ!!! ΔΕΛΦΟΥΣ!!!ΑΡΑΧΩΒΑ!!!ΛΟΥΤΡΑΚΙ!!! 25-28 ΟΚΤΩΒΡΗ 2016
                                     ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ

                 ΝΕΑ ΕΚΔΡΟΜΗ!!! 25-28 ΟΚΤΩΒΡΗ 
                                                       ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ
                                    ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
                                                            ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΕ
ΓΑΛΑΞΙΔΙ!!! ΔΕΛΦΟΥΣ!!!ΑΡΑΧΩΒΑ!!!ΛΟΥΤΡΑΚΙ!!!
                                                          ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
                                                ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ TRAVEL&TOURISM
                 ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟ
ΑΠΟ 25/10 ΕΩΣ 28/10
ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΦΟΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΡΜΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΙΚΟ ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥ-ΜΕ ΣΤΑ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΑ ΣΟΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ…..
                       ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
1η Μέρα ΤΡΙΤΗ 25/10 : ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 04:00 ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΒΑΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ.ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 04:45 ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΑΦΙΞΗ ΣΤΙΣ 13:00.ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ ΣΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΜΕ ΣΤΑΣΗ ΣΤOΝ ΙΣΘΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΕΥΜΑΤΙΣΟΥΝ.ΑΦΙΞΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ,ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ,ΔΕΙΠΝΟ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.
2η ΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 26/10: ΑΦΟΥ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΣ ΑΝΑΧΩΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΒΑΡΝΑΚΟΒΑΣ,ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΓΝΩΣΤΟ ΩΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ «ΒΟΜΒΟΚΟΥΣ»,ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ.ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΓΙΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΨΗΝΟΥΝ ΕΝΟΨΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΖΑΡΙΟΥ,ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ,ΔΕΙΠΝΟ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ.
3η ΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 27/10:ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ,ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ ΣΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑΞΙΔΙ,ΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΓΡΑΦΙΚΗ ΑΡΑΧΩΒΑ,ΣΚΑΡΦΑΛΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ.ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΑ ΣΟΚΑΚΙΑ ΤΗΣ. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ,ΔΕΙΠΝΟ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΨΩΝΙΑ.
4Η ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/10:ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΙΒΑΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ME ΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΠΑΤΑΠΙΟΥ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΣΚΗΝΩΜΑ ΤΟΥ, ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΒΟΛΤΕΣ, ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ. ΣΤΙΣ 13:30 ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ….
ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΙ 
                ΠΑΡΟΧΕΣ
·     ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
         ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ- ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ
·     3 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ  ΣΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟ
ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ ΔΕΙΠΝΟ
·     ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΥΛΜΑΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ & ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ  ΣΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΑΣ
·     ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
·     ΔΙΟΔΙΑ
   
ΤΙΜΗ: 250 ευρώ(σε δίκλινο δωμάτιο ανά άτομο)
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
ΕΙΣΟΔΟΙ ΜΟΥΣΕΙΩΝ & ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ
Τηλέφωνα για πληροφορίες και κρατήσεις: 2273 100 400
 
 Εκδρομή στη μαγευτική ΝΑΥΠΑΚΤΟ Τηλέφωνα για πληροφορίες και κρατήσεις: 2273 100 400

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου