Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016

Την Τετάρτη 05.09.2016 και ώρα 19:00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός στα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαθέος Σάμου "Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΛΑΧΑΝΑΣ".

Αγιασμός στον Πολιτιστικό Σύλλογο Βαθέος Σάμου "Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΛΑΧΑΝΑΣ" για την πολιτιστική χρονιά 2016 – 2017.
Την Τετάρτη 05.09.2016 και ώρα 19:00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός στα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαθέος Σάμου "Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΛΑΧΑΝΑΣ". Όπως λέει και η εκκλησία μας «Εκ Θεού άρξασθε» με τις ευλογίες της, τόνισε η Γενική Γραμματέας κ. Ελένη Χατζηγεωργίου αρχίζουμε και φέτος με όνειρα και ελπίδες μια νέα πολιτιστική χρονιά. Αποδοτική, δημιουργική για να πετύχουμε και φέτος τους στόχους μας βάζοντας ο καθένας το δικό του λιθαράκι.
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαθέος Σάμου "Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΛΑΧΑΝΑΣ" ο Άξιος και δημιουργικός πρόεδρος κ. Φρατζής Εμμανουήλ τόνισε στην ομιλία του. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη, το Διοικητικό Συμβούλιο, τους χορευτές άνδρες και γυναίκες, μικρούς και μεγάλους, την τεχνική σύμβουλο -χοροδιδάσκαλο κα. Λούλα Κάϊλα, την καθηγήτρια φυσικής αγωγής - χοροδιδάσκαλο κα. Αγγελική Κουλούρη, όλους τους γονείς και φίλους που με την παρουσία τους μας εμψυχώνουν, μας δίνουν δύναμη και αισιοδοξία για την νέα πολιτιστική χρονιά. Ξεκινώντας τη νέα αυτή πολιτιστική χρονιά θέτουμε όλοι καινούργιους στόχους προσπαθώντας να τους επιτύχουμε. 
Καλή  πολιτιστική χρονιά!
Να υπενθυμίσουμε ότι οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά και όλο το χρόνο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου