Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016

Ντρέπομαι για τις γιορτές κρασιού που διοργάνωσε ο Δήμος Σάμου στην πρωτεύουσα δήλωσε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτριος Μηλίγκος! Ακόμα τόνισε: Είναι εμφανής η απουσία της κ. Βίκυς Γρύλλου! απουσίαζε ο προγραμματισμός, απουσίαζαν όλα αυτά που κάνουν τις γιορτές κρασιού να είναι πραγματική γιορτή για τους δημότες αλλά και για τους επισκέπτες του νησιού.
Μιλώντας σήμερα Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016 στις 10.35 στην ραδιοφωνική εκπομπή «Πρωινές Διαδρομές» του 2000 fm στην συχνότητα 99.8 ο Δημοτικός Σύμβουλος της «Δράσης Ενότητας Προοπτικής» κ. Δημήτριος Μηλίγκος  δήλωσε σχετικά με την Διοίκηση και  τα έργα του Δημάρχου Σάμου Μιχάλη Αγγελόπουλου τα παρακάτω:
Ντρέπομαι για τις γιορτές κρασιού που διοργάνωσε ο Δήμος Σάμου στην πρωτεύουσα! στην πόλη της Σάμου! την Σάμο,  ήταν οι χειρότερες των τελευταίων ετών! φιέστες και υποβάθμιση του Βαθιού! της πρωτεύουσας! Δίχως να ιδρώνει κανείς για την πορεία αυτής της πόλης!.
Είναι εμφανής η απουσία της κ. Βίκυς Γρύλλου! απουσίαζε ο προγραμματισμός, απουσίαζαν όλα αυτά που κάνουν τις γιορτές κρασιού να είναι πραγματική γιορτή για τους δημότες αλλά και για τους επισκέπτες του νησιού.
Ακόμα τόνισε πως ο Δήμαρχος θα πρέπει να είναι πιο σαφής στα θέματα της τοπικής  κοινωνίας, να είναι μπροστά στα προβλήματα,  να θέλει! και πρέπει να ακούει τους δημότες που ζητούν συνάντηση μαζί του για να του καταθέσουν τα αιτήματα τους!.
Να βρίσκεται στην Σάμο.
Να ενημερώσει τους Δημοτικούς Συμβούλους και τους Δημότες για όλα αυτά που έχει κατά νου να πράξει με τον Δημοτικό Κήπο και τον Ξενία! τον Βιολογικό! το δίκτυο της ύδρευσης ! την πλατεία Πυθαγόρα στην πρωτεύουσα της Σάμου! τους Φοίνικες στην κεντρική πλατεία και τις αναθέσεις
Πρέπει όλοι να ξεσηκωθούμε για το καλό του τόπου μας! διαφορετικά οι δημότες θα πρέπει να πάρουν βρεγμένες σανίδες και να μας κυνηγούν!. Αυτά μεταξύ άλλων δήλωσε ο κ. Δημήτριος Μηλίγκος  ο οποίος αναφέρθηκε ακόμα και για την Συναυλία στο Βαθύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου