Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016

Βαγγέλης ΚΑΡΑΣ πρώην πρόεδρος Α.Ο ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ: Που είναι τόσα χρόνια οι Πυθαγοριώτες η Δημοτική αρχή, το Τοπικό Συμβούλιο; Πουθενά.Βαγγέλης ΚΑΡΑΣ πρώην πρόεδρος Α.Ο ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ: Που είναι τόσα χρόνια οι Πυθαγοριώτες η Δημοτική αρχή, το Τοπικό Συμβούλιο; Πουθενά.
Επειδή από εχθές κάποιοι πικρόσχολοι, επικριτές των καφενείων και του Facebook βγάζουν χολή για το Δήμο και την κατάσταση των γηπέδων και επειδή όλος τυχαίως αυτοί που κριτικάρουν τυγχάνει να μην έχουν βάλει ποτέ το δαχτυλάκι τους ή το χεράκι τους να καθαρίσουν ένα γήπεδο, τους αφιερώνω αυτή τη φωτογραφία. Είναι το κλειστό Πυθαγορείου σήμερα το απόγευμα. Επίσης αγαπητοί μου το σπάσιμο του ταμπλό ή της μπασκέτας είναι μια φυσιολογική φθορά και συμβαίνει κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Εντάξει ο Δήμος μπορεί να αδιαφορεί για τον αθλητισμό όχι τώρα αλλά χρόνια τώρα. Εμείς τι κάνουμε; Θα αφήσουμε τα γήπεδα να γκρεμίσουν; Είναι καλό με το δημόσιο χρήμα να το παίζεις μάγκας αλλά σε κάποια πράγματα δεν χρειάζονται χρήματα. Διάθεση για προσφορά χρειάζεται. Και θα σας αναφέρω ένα παράδειγμα. Το τελευταίο μήνα ένας αθλητής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Ο ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ ο Ηλίας Κακάνης ο οποίος τυγχάνει να μην είναι  Σαμιώτης αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο του καθαρίζοντας βάφοντας και συντηρώντας το γήπεδο της ομάδας. Είναι προς τιμήν του και του αξίζουν συγχαρητήρια. Με δικές του ενέργειες επιδιορθώθηκαν οι πάγκοι της ομάδας. Ένας ξένος νοιάζεται και πονάει τις εγκαταστάσεις πιο πολύ από τους ΝΤΟΠΙΟΥΣ!!!
Που είναι τόσα χρόνια οι Πυθαγοριώτες η δημοτική αρχή, το τοπικό συμβούλιο; Πουθενά. Το έχω παράπονο να έρθει κάποιος εθελοντής και να πει, βρε παιδιά θέλετε να βοηθήσω σε κάτι, να κάνω κάτι;
Καθίστε στις πολυθρόνες σας και συνεχίστε τη κριτική ανύπαρκτοι, πουθενάδες...

Ευαγγελος Καρρας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου