Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου 2018

Όλο και πιο κοντά στον Α.Ο ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ Πυθαγορείου βρίσκονται οι: Τάσος ΚΑΡΥΔΗΣ και Γιάννης ΤΖΙΩΤΗΣ


Όλο και πιο κοντά στον Α.Ο ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ Πυθαγορείου βρίσκονται οι: Τάσος ΚΑΡΥΔΗΣ και Γιάννης ΤΖΙΩΤΗΣ. 
Οι συζητήσεις στο Πυθαγόρειο αυτές τις ημέρες αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, τη στιγμή που
οι ίδιοι οι παίκτες φαίνεται πως έχουν πρώτη επιλογή τους τον Α.Ο ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ Πυθαγορείου και μάλιστα το δείχνουν εμπράκτως. Σύμφωνα με το samos2000goal.blogspot.gr, οι Πυθαγοριώτες άσοι έχουν ήδη απορρίψει δύο προτάσεις που είχαν στα χέρια τους καθώς προτεραιότητά τους είναι να αγωνιστούν στο σπίτι τους στην αγαπημένη τους οικογένεια που αυτή δεν είναι άλλη από την ομάδα του Πυθαγορείου τον Α.Ο ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ.
Μόνο καλά λόγια έχουν να πουν οι παράγοντες και οι φίλαθλοι του Πυθαγορείου καθώς Όλοι γνωρίζουν πως οι δυο παίκτες ΑΡΧΗΓΟΙ είναι από τα σπλάχνα του Α.Ο ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ είναι από τους καλύτερους παίκτες που έχουμε στη Σάμο την τελευταία δεκαετία έχουν ήθος αγωνιστικότητα και μεγάλη προσφορά σε όλα τα πρωταθλήματα και τις εκδηλώσεις του Συλλόγου. 
Δεν τους δελέασαν ''τα ευρώ'' που τους πρόσφεραν ούτε το ότι θα ''πάμε στην Γ Εθνική'' αν πάρουμε το πρωτάθλημα!
Οι εξελίξεις, λοιπόν, στο θέμα των μεταγραφών πρόκειται να «τρέξουν» άμεσα για τον Α.Ο ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ, ώστε τα μεταγραφικά αποκτήματα να αποτελέσουν μια έξτρα προσθήκη στο ρόστερ. Άλλωστε, όπως είναι γνωστό, οι δύο θέσεις για τις οποίες «καίγεται» ο Α.Ο ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ είναι ένας κεντρικός χαφ με οργανωτικές και επιθετικές τάσεις και ένα σέντερ φορ. Για τη θέση του κεντρικού αμυντικού, πρώτη επιλογή παραμένει ένας έμπειρος παίκτης ο οποίος προτάθηκε από παλαίμαχο παίκτη του Α.Ο ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ, για τον οποίο αναμένεται να πραγματοποιηθούν νέες επαφές μέσα στις επόμενες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου