Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018

Ο Φοίνικας Μυτιληνιών έκανε ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του τίτλου αυτή τη φορά στην έδρα του, αλλά το 2-1 με τον Κέρκη Μαραθοκάμπου ήρθε αρκετά δύσκολα.


Ο Φοίνικας Μυτιληνιών έκανε ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του τίτλου αυτή τη φορά στην έδρα του, αλλά το 2-1 με τον Κέρκη Μαραθοκάμπου ήρθε αρκετά δύσκολα.
Οι δυο ομάδες έπαιξαν από το 79' με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Παπαγεωργίου (ΚΕΡΚΗ) και Μούγκουλη (ΦΟΙΝΙΚΑ), αλλά πάλεψαν πολύ το παιχνίδι και θέλησαν να πάρουν βαθμό ή βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουν για το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Σάμου.
Στο 55' ο Καπρέλης με ωραίο σουτ έκανε το 0-1 για τον ΚΕΡΚΗ.
Στο 70' ο Αγγέλης Αποστόλης με υπέροχο σουτ πλασέ μετά από ονειρεμένη asist πάσα του Μούτσο Κωνσταντίνου ισοφαρίζει σε 1-1.
Στο 90' ο Αρσενίου Ιωάννης με θαυμάσιο σε εκτέλεση φάουλ που θα ζήλευε ακόμα και ο Μέσι στέλνει την μπάλα στο αριστερό Γ' της εστίας του ΚΕΡΚΗ και διαμορφώνει το τελικό 2-1 οδηγώντας τον ΦΟΙΝΙΚΑ σε ένα ακόμα θρίαμβο μέσα στο σπίτι του συνεχίζοντας την εκπληκτική σεζόν που κάνει με μια εξίσου σπουδαία εμφάνιση στο γήπεδο Βασίλειος Καλυμνιός.
Παραλειπόμενα
@ με πολλά λάθη τελείωσε το παιχνίδι ο διαιτητής ακολουθώντας με περισσότερα λάθη και ο Α΄ βοηθός, ενώ άριστος και δίχως λάθος υποδείξεις τα πήγε περίφημα ο Β΄ βοηθός.
@ μια ακόμα λάθος υπόδειξη του διαιτητή όταν ο παίκτης του ΚΕΡΚΗ Παπαγεωργίου βρήκε την μπάλα στο τάκλιν που έκανε, δέχτηκε κόκκινη κάρτα και στη συνέχεια άρχισε ο διαιτητής να μοιράζει και άλλες κίτρινες με μια από αυτές να είναι η δεύτερη (κόκκινη) στον παίκτη του ΦΟΙΝΙΚΑ Μούγκουλη Νεκτάριο και στην συνέχεια (κόκκινη) στον προπονητή του ΦΟΙΝΙΚΑ Στέλιο Σταματάκη να τον αποβάλει διότι σηκώθηκε να επιφέρει την τάξη και την ηρεμία στους παίκτες του.
@ ακόμα δεν μπορούν να καταλάβουν την απόφαση που πήρε στο 79΄ ο Α΄ βοηθός να πάει τον διαιτητή στα αποδυτήρια και να διακόψει προσωρινά τον αγώνα που είχε ρυθμό και όλα ήταν ομαλά!
@  διαφήμισαν το άθλημα οι δυο ομάδες παίζοντας ανοικτό ποδόσφαιρο και έχοντας πολλές ευκαιρίες μπροστά στις δυο εστίες με περισσότερες και ποιο κλασικές αυτές του ΚΕΡΚΗ που καρδιοκτύπησαν τους φίλους του ΦΟΙΝΙΚΑ.
@ παίξτε καλά γιατί εγώ πάω για καριέρα είπε ο Α΄ βοηθός στους παίκτες μπαίνοντας στο γήπεδο ενώ οι παίκτες απόρησαν και ζήτησαν να παίξει ο ίδιος καλά αν θέλει να κάνει καριέρα διότι οι παίκτες παίζουν για την ομάδα τους και την φανέλα που φορούν και όχι για τους διαιτητές και ...Βοηθούς!.
περισσότερα παραλειπόμενα και φωτογραφικό ρεπορτάζ σε λίγο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου