Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου.

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης  Βασιλόπιτας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου.

Την τρίτη 17 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 11.00 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων των γραφείων τους, στην Α.Δ, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης  Βασιλόπιτας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου την οποία ευλόγησε ο ιερέας πατήρ Ιωακείμ του Αγίου Σπυρίδωνος Σάμου και ακολούθησε συζήτηση με τα μέλη  και ανταλλαγή ευχών για μια καλή, υγιή και άκρως διεκδικητική χρονιά.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αστυνομικός διευθυντής Σάμου κ. Ελευθεριάδης Λάζαρος, η Αστυνόμος Α΄ κα Βεργίνη Νίκη, ο πρόεδρος τους Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Νομού Σάμου και πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Σάμου ΔΕΑ κ. Αβραμίδης Γεώργιος οι οποίοι και παρέλαβαν τιμής ένεκεν από την πρόεδρο της Ένωσης  κα Μαυρίδου Μαρία την εικόνα του προστάτη Αγίου Αρτεμίου και το ημερολόγιο της Ένωσης.
Το τυχερό νόμισμα έτυχε ο Αστυνομικός κ. Μακρής Ελευθέριος ο οποίος δέχτηκε τις θερμές ευχές όλων καθώς και τα παραδοσιακά πειράγματα από τους συναδέρφους του.
       Τέλος, η πρόεδρος κα Μαυρίδου Μαρία και τα δραστήρια μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου ευχαρίστησαν ολόθερμα όλους τους συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα τους, καθώς  η συμμετοχή  και  η συλλογικότητα  είναι τα στοιχεία που βοηθούν να επιτύχουν τους κοινούς στόχους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου