Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018

Δυναμικό παρών έδωσαν τα μέλη και οι φίλοι της Δημοτικής παράταξης « Ανατροπή » κατά την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.


Δυναμικό παρών έδωσαν τα μέλη και οι φίλοι της Δημοτικής παράταξης «Ανατροπή» κατά την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
 “Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή των συμπολιτών μας στην
εκδήλωση – κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής παράταξης «Ανατροπή» που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα THΕ SAINT... στην παραλιακή του Αγίου Κωνσταντίνου Σάμου. Η συμμετοχή 150 και πλέον ατόμων στην ανωτέρω εκδήλωση προσδίδει νέα δυναμική στο αυτοδιοικητικό της σχήμα και επιπρόσθετα την επιφορτίζει με αυξημένες ευθύνες απέναντι στην τοπική κοινωνία.
Στον σύντομο χαιρετισμό του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, κ. Χρήστος Χατζηχριστοδούλου μεταξύ  άλλων είπε: 
είμαστε η μοναδική Ανεξάρτητη Δημοτική παράταξη και δεν εξαρτόμαστε από κανένα κόμμα!

«Ευχαριστούμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους. Οι συνεργάτες μου και εγώ θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε όλοι μαζί για τον Δήμο  μας, με κίνητρο την αγάπη προς αυτόν και τους συμπολίτες μας. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία, αγάπη και ειρήνη.»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης "Ανατροπή" για την εκδήλωση:


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Άγιος Κωνσταντίνος: Κοπή πίτας από την "Ανατροπή"
Η δημοτική παράταξη "Ανατροπή" έκοψε την πρωτοχρονιάτική της πίτα στον Άγιο Κωνσταντίνο, στις 14 Ιανουαρίου 2018. Οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν ευχές σε ένα γιορτινό κλίμα και ευχήθηκαν η νέα χρονιά να φέρει υγεία, χαρά, ευημερία και δημιουργία.
Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, έκανε απολογισμό του έργου της δημοτικής παράταξης και ανέλυσε τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει στη συνεχή πορεία της από το 2014. Η κοινωνικότητα, οι συχνές επαφές με τους κατοίκους σε όλα τα μέρη του νησιού, η γνώση και η μελέτη πολλών σημαντικών ζητημάτων είναι στοιχεία που την χαρακτηρίζουν και δείχνουν τον δρόμο προς την ορθή και αποτελεσματική διοίκηση του δήμου, με όραμα και προοπτική για ένα καλύτερο μέλλον.
Η "Ανατροπή" είναι έτοιμη για την επόμενη μέρα, με σύμμαχο τα αναλλοίωτα χαρακτηριστικά της και έχοντας στο πλευρό της ενεργούς και δημιουργικούς ανθρώπους.
Παρευρέθηκαν οι εκλεγμένοι της δημοτικής παράταξης, φίλοι και συνεργάτες, κάτοικοι του χωριού, οι εκπρόσωποι-πρόεδροι των κοινοτήτων Σταυρινηδών, Αμπέλου, Μανολατών, Αγίου Κωνσταντίνου και Νεοχωρίου, καθώς και διάφοροι εκπρόσωποι συλλόγων και σωματείων.

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου