Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018

Η ΙΡΑ Καρδίτσας για μια ακόμη φορά σε συνεργασία με το Τμήμα Τροχαίας Καρδίτσας υποδεχτήκαμε μικρούς και μεγάλους φίλους στο παιχνιδόσπιτο με «παιχνίδια κυκλοφοριακής αγωγής».

          
Ipa Karditsa 
ipakarditsa@gmail.com

INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Καρδίτσα, 12 Ιανουαρίου 2018
Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

ΘΕΜΑ:  « Η τ.δ. Καρδίτσας στην Παυσιλυπούπολη»

          Με τεράστια επιτυχία και πολύ μεγάλη απήχηση ολοκληρώθηκε η
φετινή συμμετοχή της τοπικής μας διοίκησης στην «Παυσιλυπούπολη», το χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Καρδίτσας που διοργανώθηκε για Τρίτη συνεχή χρονιά, αυτή τη φορά με θέμα «Κάστρα και ιππότες».  Για μια ακόμη φορά  σε συνεργασία με το Τμήμα Τροχαίας Καρδίτσας υποδεχτήκαμε μικρούς και μεγάλους φίλους στο παιχνιδόσπιτο με «παιχνίδια κυκλοφοριακής αγωγής», όπου οι επισκέπτες της Παυσιλυπούπολης είχαν την ευκαιρία μέσα από παιχνίδια και κατασκευές να πάρουν απλά μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής. Ανάμεσα σε άλλα μπορούσαν να παίξουν με το αστυνομικό τμήμα της Playmobil, να κατασκευάσουν τη μολυβοθήκη του κυρίου ΚΟΚ και να παίξουν μουσικά καπέλα. Εντυπωσιακή και δημοφιλής ήταν η δράση κατά την οποία, σε συνεργασία με τον pastry chef Θοδωρή Σέμπρο, τα παιδιά κατασκεύασαν και γεύτηκαν μπισκότα που είχαν το σχήμα σημάτων οδικής κυκλοφορίας. Επίσης οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε κλήρωση για να κερδίσουν ανάλογα δώρα, όπως βιβλία και επιτραπέζια κυκλοφοριακής αγωγής και κράνη ποδηλάτου. Τα δώρα ήταν μια προσφορά του τουριστικού γραφείου «Μέγας Αλέξανδρος», το οποίο ευχαριστούμε θερμά.  
         Από το σπιτάκι μας, όπου παραμείναμε συνολικά για 13 μέρες, πέρασαν περισσότερα από 5.000 παιδιά και πολλοί ενήλικες, οι οποίοι εκτός από όλα τα παραπάνω είχαν την ευκαιρία να μάθουν για τις δράσεις της Ένωσης μας και να προμηθευτούν τα περιοδικά Αστυνομική Ανασκόπηση, Νέα της ΙΡΑ και Δύναμη.           Ευχαριστούμε θερμά τον  Διευθυντή Αστυνομίας Καρδίτσας, Ταξίαρχο κ. Βασίλειο Καραπιπέρη, ο οποίος για μια ακόμη χρονιά στήριξε εμπράκτως τη  συμμετοχή μας στην Παυσιλυπούπολη και τους υπευθύνους του πάρκου για τη θερμή υποστήριξη τους. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει σε όλα εκείνα τα μέλη μας που εθελοντικά πρόσφεραν λίγο ή περισσότερο τον ελεύθερο χρόνο τους για να βρίσκονται στο παιχνιδόσπιτο και με χαμόγελο να υποδεχτούν τους επισκέπτες μας.

 Servo per amikeco
‘Υπηρετώ δια της φιλίας’
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                          Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
            Γεώργιος Ζαρχανής                                                               Νικόλαος Γούσιας-------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου