Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017

Ο Βασίλης Χατζηπαναγής, ο μεγαλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής! δίδαξε τα μυστικά της μπάλας στα πιτσιρίκια Σάμου.


Ο Βασίλης Χατζηπαναγής, ο μεγαλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής! δίδαξε τα μυστικά της μπάλας στα πιτσιρίκια Σάμου. 

Ο Βασίλης Χατζηπαναγής, ο μεγαλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής, βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στην Σάμο, προσκεκλημένος των ακαδημιών
του ΑΟΣ, για να διδάξει τα μυστικά της μπάλας στους μικρούς ποδοσφαιριστές σε ένα ποδοσφαιρικό camp που δεν έχει ξαναγίνει στο νομό μας.
Ύστερα από προσπάθειες των υπευθύνων των ακαδημιών και με συναντήσεις στην Θεσσαλονίκη με τον «Νουρέγιεφ» του ελληνικού ποδοσφαίρου, κατάφεραν να εξασφαλίσουν την παρουσία του μάγου της στρογγυλής θεάς για χάρη των παιδιών των ακαδημιών του ΑΟΣ αλλά και άλλων της Σάμου και να τους δώσουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τον «Έλληνα Μέσι» μια πρότερης εποχής.
Επειδή βέβαια μιλάμε για μικρά παιδιά, χρειάστηκε στην αρχή να τον συστήσουν, αναφέροντάς μεταξύ άλλων την πορεία του από την Τασκένδη της πρώην Σοβιετικής Ένωσης μέχρι την Ελλάδα, την μόλις μία συμμετοχή του με την φανέλα της Εθνικής Ανδρών και την ανάδειξή του ως κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής των τελευταίων 50 ετών.
Τέλλος σε μια σεμνή τελετή που έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Σάμου ο ΑΟΣ τίμησε με ειδική πλακέτα τον Βασίλη Χατζηπαναγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου