Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017

ΑΨΕΣ Αρίσταρχος - Α.Ο. Μεσαριάς 3-0: κάνοντας την καρδούλα με τα δάκτυλά τους! αφιέρωσαν στην ωραιότατη προεδρίνα τους το όμορφο γκολ της μεγάλης νίκης για τον ΑΡΙΣΤΑΡΧΟ ΚΟΚΚΑΡΙΟΥ!!.


ΑΨΕΣ Αρίσταρχος - Α.Ο. Μεσαριάς 3-0

Μεγάλη νίκη στη μάχη που δίνει για να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις της κατάταξης ο ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ ΚΟΚΚΑΡΙΟΥ .
Ένα σπουδαίο ματς, με
ένταση αλλά και καλό ποδόσφαιρο που ευχαρίστησε τους φίλους που βρέθηκαν στις κερκίδες με την βροχή να είναι μαζί τους καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα. 

Το πρώτο γκολ που έβαλε ο νεαρός ποδοσφαιριστής Μπαξεβάνος  του Αρίσταρχου Κοκκαρίου στον Α.Ο. Μεσαριάς και τον ανέδειξε σκόρερ... αμέσως έτρεξε προς την κερκίδα και έδειχνε με το δάχτυλό του. Σε εκείνο το σημείο καθόταν η μητέρα του, η Άννα, και έσπευσε να της αφιερώσει το πρώτο γκολ του αγώνα!!! 
Μαζί του έτρεξαν και οι συμπαίκτες του και κάνοντας την καρδούλα με τα δάκτυλά τους! αφιέρωσαν στην ωραιότατη προεδρίνα τους το όμορφο γκολ της μεγάλης νίκης για τον ΑΡΙΣΤΑΡΧΟ ΚΟΚΚΑΡΙΟΥ!!.
Τον αγώνα παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον μαζί με την προεδρίνα η πανέμορφη star Αιγαίου καλοκαίρι 2018 Κοκκάρι Σάμου Litsa Micheli η οποία χειροκροτούσε συνεχώς τις προσπάθειες των παικτών του ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΥ! και η υπέροχη γλυκύτατη γυμνάστρια! καθηγήτρια φυσικής αγωγής Μαρία Γεράκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου