Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017

Σάμος... Α.Σ.Λαίλαπας - Κεραυνός Πλατάνου 3-2: με υπογλώσσια για να αντέξουν στην αγωνία μέχρι το τέλος κι ενώ όλα έδειχναν ότι το "ματς δεν χάνεται" έχοντας για κορυφαίο τον σκόρερ Ηλία Χατζηλαγό.


 

Αγώνας πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Β΄ Κατηγορίας Σάμου


Ο μαέστρος Μανώλης ΤΖΕΡΕΤΑΣ και οι παίκτες του έγραψαν ακόμα μια ιστορία στη ''τούμπα'' της
Χώρας. Πέτυχαν άλλη μεγάλη νίκη στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Β΄ Κατηγορίας Σάμου κερδίζοντας με 3-2 τον Κεραυνό Πλατάνουσε ένα ματς που θα το θυμούνται όλοι, έως την επόμενη αγωνιστική που ως συνήθως ...ετοιμάζει κάτι καλύτερο από αγώνα σε αγώνα για τη συνέχεια του φετινού πρωταθλήματος!
Μια μεγάλη νίκη. Ένα όνειρο. Μια ποδοσφαιρική συμφωνία. Με μαέστρο και ενορχηστρωτή τον Μανώλη Τζερέτα! και εκτελεστές τους "ειδικούς" ποδοσφαιριστές, που μπαίνουν στο ματς και κάνουν τα μαγικά θαύματα ξεσηκώνοντας τους φιλάθλους στην κερκίδα!!!. Έβαλαν τρία γκολ (!) 2 γκολ με τον χαλκέντερο μέσο αμυντικό που ίσως αποτελεί τον καλύτερο ποδοσφαιριστή και σε αυτό το πρωτάθλημα τον Ηλία Χατζηλαγό!!! και ένα γκολ από τον Καρανδρέα στον Κεραυνό Πλατάνου και θριάμβευσαν με 3-2!.
Ήταν "κάτι μαγικό" 
Ήταν "κάτι μαγικό" όπως θα τραγουδούσαν μεθυσμένοι από τον θρίαμβο οπαδοί κάθε ομάδας κι όσοι έβλεπαν ...με υπογλώσσια για να αντέξουν στην αγωνία μέχρι το τέλος κι ενώ όλα έδειχναν ότι το "ματς δεν χάνεται". Πως να χαθεί, άλλωστε; Μια ομάδα στημένη με υπέροχο τρόπο. Ποδοσφαιριστές έτοιμοι να φάνε σίδερα. Και να προηγηθούν τρεις φορές σε ένα γήπεδο, όπου ελάχιστες ομάδες έχουν το προνόμιο να σκοράρουν τρις (και να νικήσουν).
Ήταν ένας θρίαμβος
Δεν ήταν μια απλή νίκη. Ήταν ένας θρίαμβος. Μια ποδοσφαιρική έκρηξη, από μια ομάδα που δεν φοβήθηκε ποτέ καμιά ομάδα ούτε και γενικά το ''μεγάλο'' αντίπαλό της, μπήκε χωρίς άγχος στο χορτάρι και έφυγε με εκατό κιλά αυτοπεποίθησης στις αποσκευές της. Έφυγε, βέβαια, και με τους τρεις βαθμούς που την φέρνουν στη πρώτη θέση της βαθμολογίας και γίνεται φαβορί για τη 1η θέση, του πρωταθλητή.


Αποτελέσματα και Βαθμολογία πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Β΄ Κατηγορίας Σάμου

Αποτελέσματα 5ης Αγωνιστικής
Α.Σ. Λαίλαπας - Α.Σ Κερ. Πλατάνου    3-2
Α.Π.Σ. Αγ. Αθανάσιος - ΑΕΣΜ Φοίνικας   0-2
Α.Σ. Κουρσάρος -  Α.Σ. Κέρκης   3-3
Βαθμολογία 5ης Αγωνιστικής
Α.Σ. Λαίλαπας   13
ΑΕΣΜ Φοίνικας   10
Α.Π.Σ. Αγ. Αθανάσιος   09
Α.Σ Κερ. Πλατάνου   04
Α.Σ. Κέρκης   03
Α.Σ. Κουρσάρος   01
Με -2 βαθμούς ξεκίνησε ο Φοίνικας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου