Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017

Δήμος Σάμου: Δεν μετακινούνται ούτε αλλάζουν οι Αντιδήμαρχοι Παπαγεωργίου, Σεβαστάκης, Βαλκαμλής.


Δήμος Σάμου: Δεν μετακινούνται ούτε αλλάζουν οι Αντιδήμαρχοι Παπαγεωργίου, Σεβαστάκης, Βαλκαμλής.Μετά από έγκυρες πληροφορίες ενημερώνουμε ότι, το σχήμα της Δημοτικής Αρχής με το οποίο συνεχίζεται η διαρκής προσπάθεια ανάπτυξης της Σάμου, θα ανακοινώσει  σε λίγες ημέρες ο δήμαρχος Μιχάλης Αγγελόπουλος.
Πρόκειται για ένα σχήμα με αλλαγές σε ένα η δυο το πολύ από τις πέντε Αντιδημαρχίες, στο οποίο θα συμμετέχουν δυο νέοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, ενώ αλλάζουν θέση και αρμοδιότητες οι Τάσος Καλατζής και Ανδρέας Βασιλάκης.
Συμπληρώνοντας ο χρόνος από την πρώτη θητεία τους, ανανεώνεται το εκτελεστικό σχήμα της Δημοτικής Αρχής Σάμου και συνεχίζεται η προσπάθεια που ξεκινήσανε όλοι μαζί. Μια προσπάθεια ανάπτυξης της Σάμου που μέχρι σήμερα βαίνει σύμφωνα με τον προγραμματισμό τους, μέσα βέβαια από τα πολλά και σημαντικά προβλήματα που η εθνική πραγματικότητα και η οικονομική κρίση δημιουργεί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Έχουμε την τύχη στην δημοτική μας αρχή, να διαθέτουμε στελέχη που γεμάτα όρεξη για προσφορά, είναι έτοιμα να δώσουν το 100% των δυνάμεών τους, απ’ όποια θέση κι αν βρεθούν.
Ταυτόχρονα, έχουνε θέσει σε εφαρμογή ένα ρεαλιστικό και συνάμα φιλόδοξο σχέδιο ανάπτυξης όλου του Δήμου μας, το οποίο και μέσα από αγαστές συνεργασίες με τους συναρμόδιους φορείς, υλοποιούν.
Συνεχίζουν λοιπόν την σκληρή δουλειά και μαζί και με τους Προέδρους και τα Δ. Σ. των οργανισμών και των επιτροπών του Δήμου μας που παραμένουν στις θέσεις τους, εντείνουν την προσπάθεια με ορίζοντα όχι μόνο την επόμενη 2ετία, αλλά και ακόμα μακρύτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου