Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2017

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα ο Δήμος Σάμου στέλνοντας ευχές ο Δήμαρχος κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος για ενότητα, υγεία και αισιοδοξία για το 2017.
Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα ο Δήμος Σάμου στέλνοντας ευχές ο Δήμαρχος κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος για ενότητα, υγεία και αισιοδοξία για το 2017.

Την πρωτοχρονιάτικη
βασιλόπιτα στον Δήμο Σάμου, έκοψε ο Δήμαρχος κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος, στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού μεγάρου, σε γιορτινή ατμόσφαιρα στέλνοντας ευχές για ενότητα, υγεία και αισιοδοξία για το 2017.
Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σάμου κ.κ. Ευσέβιος ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη
βασιλόπιτα, ενώ νωρίτερα ο κ. Αγγελόπουλος παρευρέθηκε στη Δοξολογία που τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου. Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σάμου κ.κ. Ευσέβιος, μεταξύ άλλων, στον σύντομο χαιρετισμό του, επεσήμανε: Εύχομαι η νέα χρονιά το 2017, να είναι ευλογημένη, να είναι χαρούμενη, να έχουμε υγεία και αγάπη! Καλή χρονιά, κάθε ευλογιά, υγεία και δύναμη σε όλους.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο διοικητής της 79 ΑΔΤΕ ταξίαρχος κ. Βιτετζάκης Δημοσθένης, ο αστυνομικός διευθυντής κ. Τσιρίγος Ευάγγελος, ο Λιμενάρχης Σάμου κ. Κωνσταντέλης Νικόλαος, ο διοικητής πυροσβεστικής υπηρεσίας Σάμου Πύραρχος κ. Κοτρίδης Παναγιώτης, οι διοικητές μονάδων της 79 ΑΔΤΕ, ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Κατρακάζος Νικόλαος, η αντιπεριφεριάρχης πολιτισμού Βορείου Αιγαίου κ. Θαλασσινού φωτεινή, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Σάμου κ. Κυριαζής Γεώργιος, ο πρόεδρος του λιμενικού ταμείου Σάμου κ. Μαυρατζώτης Ελισαίος, ο πρόεδρος της Σαμιακής Αρωγής κ. Πατσίδης Κυριάκος, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, αντιδήμαρχοι, ο πρώην βουλευτής και δήμαρχος Σάμου κ. Καραμηνάς Κωνσταντίνος, ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού δράση ενότητα προοπτική κ. Θάνος Στέλιος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Μιλίγκος Δημήτριος, ο πρόεδρος ενοικιαζόμενων δωματίων και δημοτικός σύμβουλος κ. Στεφανής Νικόλαος, ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Στάντζος Γεώργιος και δημότες. Το νόμισμα της βασιλόπιτας κέρδισε ο δημότης κ. Ελληνικάκης Ευάγγελος.
Η εκδήλωση ήταν από όλες τις πλευρές ιδιαίτερα προσεγμένη καθώς και όλα ήταν ήρεμα , ήσυχα και αρμονικά συνδεδεμένα μεταξύ τους χάρη στην προσπάθεια της ιδιαιτέρας του Δημάρχου, κ. Παπαδάμ Μαρίας, την οποία όλοι την συνεχάρησαν για την σοβαρότητα και την λάμψη της εκδήλωσις. Ακόμα η κ. Παπαδάμ όταν ελάμβανε τα συγχαρητήρια από δημότες και συμβούλους απαντούσε πως τα εύσημα ανήκουν στους κυρίους Βασιλειά Δημήτρη, Καραδημητρίου Κωνσταντίνο και Ιωάννα Γαλανού.
Συγχαρητήρια σε όλους που εργάστηκαν με σοβαρότητα.
Πρώτη φορά, δεν υπήρχαν πολλά κουμάντα!!! και η εκδήλωση είχε σοβαρότητα και λάμψη.

Σε λίγο τα καυτά παραλειπόμενα από την εκδήλωση τα οποία έχουν την  σημασία τους...!!!.

 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου