Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017Παρουσία δημοτικών, τοπικών συμβούλων και υποψηφίων στις εκλογές του 2014 πραγματοποιήθηκε εχθές 27 Ιανουαρίου 2017 στο καφέ Δωδώνη στη Σάμο η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδυασμού <<Η Σάμος Μπροστά>> του Δημάρχου κ. Μιχάλη Αγγελόπουλου.
Στην εκδήλωση μιλώντας στους συγκεντρωμένους ο Δήμαρχος αφού ευχήθηκε σε όλους καλή και παραγωγική χρονιά, αναφέρθηκε εν τάχει στο έργο της Δημοτικής Αρχής τις δυο χρονιές και τέσσερις μήνες που πέρασαν, με δεδομένο ότι ο επίσημος απολογισμός πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής αποδεικνύει ότι έχουν ολοκληρωθεί όλα τα έργα τα οποία είχε παραλάβει με πολλά προβλήματα και συνεχίζουν να παράγουν έργο και έργα στον δήμο της Σάμου., τόνισε τις δυσκολίες και τα προβλήματα στο χώρο της αυτοδιοίκησης, έδωσε συγχαρητήρια στα μέλη του συνδυασμού και τους κάλεσε όλους να δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους για τα προβλήματα του τόπου.
Τυχερός της βραδιάς που βρήκε το φλουρί της πίτας ήταν ο δημοτικός σύμβουλος κ. Καραγιάννης Δημήτριος της δημοτικής ενότητας Καρλοβασίου.
Συγχαρητήρια στην ιδιαιτέρα γραμματέα του δημάρχου κ. Μαρία Παπαδάμ που επιμελήθηκε την εκδήλωση η οποία ήταν πετυχημένη και παίρνει άριστα από όλες τις πλευρές. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου