Κυριακή, 3 Ιουλίου 2016

Ήταν ένας λαμπερός γάμος: με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν η Φωτεινή Θαλασσινού και Γεώργιος Τσακίρης

 Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν η Φωτεινή Θαλασσινού και Γεώργιος Τσακίρης το περασμένο Σάββατο 2 Ιουλίου 2016 και ώρα 19.00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Όρμου Καρλοβασίων. Ήταν ένας λαμπερός γάμος με λαμπερούς καλεσμένους, που έδωσαν το παρόν για να ευχηθούν στους νεόνυμφους "βίος ανθόσπαρτον''  και καλούς απογόνους.
Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Γεώργιος Κατσιμάδης και ο Αριστείδης Τσεσμελής. Η Φωτεινή και ο Γεώργιος αποφάσισαν αυτός ο Ιούλιος να είναι ο σημαντικότερος της ζωής τους. Όμορφη και γλυκιά η νύφη, ευδιάθετος και με διάθεση για “πειράγματα” ο γαμπρός υποδέχθηκαν μαζί, τους πολλούς καλεσμένους τους.
Ανάμεσα σε αυτούς ξεχώρισε η περιφερειάρχης Β.Α Αιγαίου κ. Χριστιάνα Καλογήρου, ο Βουλευτής Σάμου κ. Δημήτριος Σεβαστάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Νικόλαος Κατρακάζος, o πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σάμου κ. Ελισαίος Μαυρατζώτης, ο πρόεδρος του επιμελητήριου Σάμου κ. Γεώργιος Κυριαζής, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, πρώην Βουλευτές, πρώην δήμαρχοι, συνάδελφοι δικηγόροι της νύφης και πολλοί ακόμα.
Μετά την τελετή ακολούθησε δεξίωση με γλέντι στην παραλία Τσαμπού με πολλές εκπλήξεις. Πάρα πολλά πυροτεχνήματα "έπεσαν" κατά την άφιξη του ζευγαριού στο τραπέζι του γάμου εμφανιζόμενοι από την θάλασσα ενώ λίγο μετά μια εξαιρετική μουσική ορχήστρα  έδωσε "ρεσιτάλ" με υπέροχα μουσικά κομμάτια που "ταξίδεψαν" τους καλεσμένους.
Η νύφη και ο γαμπρός ακούραστα χόρεψαν έκοψαν την τούρτα και πέρασαν από όλα τα τραπέζια και ευχαρίστησαν όλους που βρέθηκαν κοντά τους στην πιο γλυκιά στιγμή της ζωής τους!.
Με χορό και κέφι ολοκληρώθηκε το πρωί αυτός ο ξεχωριστός γάμος!
Βίον Ανθόσπαρτον!
Δείτε στιγμιότυπα του γάμου από την εκκλησία και το γλέντι.
 αααα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου