Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2016

Υπουργός ο Βουλευτής Σάμου Δημήτρης Σεβαστάκης! Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο βουλευτής Σάμου Δημήτρης Σεβαστάκης θα αναλάβει σπουδαίο υπουργείο.

Υπουργός ο Βουλευτής Σάμου Δημήτρης Σεβαστάκης
Εντός του καλοκαιριού Νέα πρόσωπα τίθενται επικεφαλής υπουργείων ! φορέων και οργανισμών από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο βουλευτής Σάμου Δημήτρης Σεβαστάκης  θα αναλάβει σπουδαίο υπουργείο.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο πρωθυπουργός έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον βουλευτή της Σάμου και αναμένεται να τον τοποθέτηση σε μεγάλο υπουργείο.
1. Εσωτερικών, Δημόσιας διοίκησης, Μεταναστευτικής Πολιτικής και Προστασίας Πολίτη;.
2.  Ανάπτυξης, Ναυτιλίας και Τουρισμού;.
Όπως φαίνεται, ο Αλέξης Τσίπρας τηρεί την πρώτη υπόσχεση για μικρό και ευέλικτο σχήμα συγχωνεύοντας υπουργεία.
Ρεπορτάζ: Αβραμίδης Γεώργιος

Σεβαστάκης Δημήτρης - Βιογραφικό

Σεβαστάκης Δημήτρης
Γεννήθηκε το 1960 στο Καρλόβασι της Σάμου όπου και μεγάλωσε. Οι γονείς του Αλέξης και Καίτη Σεβαστάκη, τόσο με τις πολιτικές όσο και τις ηθικές τους επιλογές, του κληροδοτήσαν μία ισχυρή σχέση με τη αριστερά και την σκέψη. Από το 1974 μέχρι και σήμερα, σχετίστηκε οργανωμένα ή συνεργατικά, πάντα όμως ανοιχτά και πολύπλευρα, με τις δυνάμεις της αριστεράς. Τον απασχολούν προβλήματα παραγωγικής συγκρότησης, κράτους και εργασιακής κουλτούρας.
Σπούδασε στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας και από τα μέσα της δεκαετίας του ‘80 ξεκίνησε την εκθεσιακή και καλλιτεχνική του δραστηριότητα,  με πολλές ατομικές εκθέσεις σε μουσεία και χώρους τέχνης (Μουσείο Μπενάκη William James, Αίθουσα Αθηνών κλπ).
Αρθρογραφεί συστηματικά με κείμενα πολιτικης κριτικής και ανάλυσης, στην εφημερίδα Αυγή και συχνά σε άλλες αθηναϊκές εφημερίδες ( Ελευθεροτυπία,  Έθνος, Βήμα, Καθημερινή, Δρόμος της Αριστεράς κ.α.). Τα κείμενα του, συχνά, αναδημοσιεύονται και σχολιάζονται  ευρύτατα. Θεωρητικές εργασίες του για προβλήματα τέχνης πολιτισμού και κουλτούρας, αναπτύσσονται σε συνέδρια και δημοσιεύονται σε συλλογικούς τόμους.
Είναι Αν. Καθηγητής στην Σχολή Αρχιτεκτόνων του ΕΜΠ όπου διδάσκει από το 2000 τόσο στο προπτυχιακό όσο και στο μεταπτυχιακό επίπεδο. Με την σύντροφο του θεατρολόγο Ελευθερία Ραπτου έχουν μία κόρη τη Στέλλα. Από το Νοέμβρη του 2014, είναι συντονιστής του Τμήματος Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου