Κυριακή, 6 Μαΐου 2018

Σε Άνετη επικράτηση έφτασε ο Α.Ο ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ Πυθαγορείου ο οποίος νίκησε με το εντυπωσιακό 8-0 εντός έδρας τον ΑΡΙΣΤΑΡΧΟ Κοκκαρίου!


Σε μια άνετη επικράτηση έφτασε ο Α.Ο ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ Πυθαγορείου ο οποίος νίκησε με το εντυπωσιακό 8-0 εντός έδρας τον ΑΡΙΣΤΑΡΧΟ Κοκκαρίου στο γήπεδο Κώστας ΧΑΤΖΗΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ του Πυθαγορείου. 
Οι γηπεδούχοι ήταν ουσιαστικοί και βρήκαν δίχτυα όσες φορές προσπάθησαν. Ο Γιάννης ΤΖΙΩΤΗΣ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό ευστοχώντας από τα ένδεκα βήματα κάνοντας το 1-0, για να ακολουθήσουν οι ''εκτελεστές'' ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ και ΚΑΡΥΔΗΣ με την καταιγίδα των γκολ να συνεχίζετε και να πετυχαίνουν χατ τρικ με υπέροχα εξαιρετικά και φαντεζί σε εκτέλεση γκολ! για να έρθει ο Άγγελος ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ και να κάνει με σουτ το τελικό 8-0 για την ομάδα του Α.Ο ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ Πυθαγορείου
Ο Α.Ο ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ με την 3η θέση που κατέλαβε θα πάρει μέρος στα πλέι οφ του πρωταθλήματος για την άνοδο στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ Κατηγορία.
Από την άλλη ο ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ ''καθάρισε'' την παραμονή του στην Α' κατηγορία Σάμου από την προηγούμενη αγωνιστική και δεν θα υποβιβαστεί. Αυτό όμως θα πρέπει να απασχολήσει τους διοικούντες και να κτίσουν μια ομάδα που θα σταθεί με αξιώσεις στο νέο πρωτάθλημα έχοντας σίγουρα ένδεκα παίκτες να αγωνίζονται και όχι όπως έγινε στο πρωτάθλημα που τελείωσε και αγωνιζόταν πότε με δέκα και πότε με εννέα παίκτες. Ακόμα θα πρέπει στο νέο πρωτάθλημα να έχουν και παιδικό τμήμα που θα αγωνίζεται και θα έχει συμμετοχή στο παιδικό πρωτάθλημα.
Ο διαιτητής του αγώνα Γιώργος Σφέτσιας τα πήγε περίφημα δίχως λάθη κάνοντας και προπόνηση με την ενδοεπικοινωνία! ενώ οι βοηθοί Λέκκας και Βλαχόπουλος έδειξαν αδυναμία στο παιχνίδι τους! έχοντας άγχος και λάθος υποδείξεις.
παραλειπόμενα 
@ Στο οριζόντιο δοκάρι έστειλε την μπάλα με υπέροχη κεφαλιά ο διακριθείς Αντώνης Κυριαζής μετά την θαυμάσια σέντρα ακριβείας του Τάσο Καρύδη.
@ Σουτ στο κάθετο δοκάρι είχε ο Γιάννης Τζιώτης μετά την παράλληλη σέντρα πάσα του αρχηγού Τάσο Καρύδη.
@ Μεγάλη ευκαιρία χάνουν οι Γεωργιάδης και Ρίζος όταν ο ένας αφήνει την μπάλα για τον άλλον τους ''έφαγε'' η πολλή ευγένεια.
@ Αστοχεί ο Γεωργιάδης από ένα μέτρο να στείλει την μπάλα στα δίκτυα.
@ Οι νεαροί παίκτες Αποστόλης Ρίζος και Βαγγέλης Τζιώτης ακολουθούν στους διακριθέντες τον Αρχηγό Τάσο Καρύδη και τον Γιάννη Τζιώτη.

Αργά το βράδυ Πολλές φωτογραφίες! θα ακολουθήσουν επίσης περισσότερες ειδήσεις - παραλειπόμενα με διαιτησία, παράγοντες, προπονητές και παίκτες! Ακόμα ποιος παίκτης δεν έδωσε το χέρι του στον προπονητή και ποιος παίκτης είπε στον προπονητή του κάτσε κάτω μας ζάλισες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου